eskort samsun

ÜNYENETHABER

BÜYÜKŞEHİR’İN TARIMSAL ÇALIŞMALARINI ALKIŞLIYORUM

BÜYÜKŞEHİR’İN TARIMSAL ÇALIŞMALARINI ALKIŞLIYORUM
17 Haziran 2021 - 0:16

Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı tarımsal çalışmaların yansımaları hakkında açıklama yaptı.

TARIM DAİRESİNİN KURULMASI İYİ HİZMET

Başkan Sarıkahraman açıklamasında şunları ifade etti;

“Belediyecilik anlamında genel işleri yol yapar. Su getirir, kanalizasyon yapar yani bunlar belediyelerin yapmakla mükellef olduğu rutin işlerdir. Ben belediyeyi yapmış olduğu rutin işlerden dolayı alkışlamam. Büyükşehir insan unsurunun hayatıyla ilgili bir dokunuş yapabiliyorsa orada alkışımı yaparım. Büyükşehrin Tarım Daire Başkanlığını kurmuş olması bana göre yaptığı en güzel iştir, burada aile işletmeciliğini ön plana çıkarmaya çalıştı.

TARIM ATAĞINI ALKIŞLIYORUM

Bazı arkadaşlara kaz dağıttı. Ben kaz ile alakalı bir araştırma yaptım. Örneğin Kars’ta ve Türkiye’de Kars kazı çok ünlüdür. Yaptığım araştırmada hiç büyük işletme göremedim hepsi aile işletmesi. Bizde Ordu kazıyla ünlü olabiliriz .Tarım Daire Başkanlığının kaz ile ilgili bir işletme tesisi kuracağını duydum ve sevindim. Örtü altı üreticiliğiyle alakalı Büyükşehir destek veriyor.Fındıkta kiralama yöntemiyle alakalı birtakım gelişmeler gösteriyor ve son zamanlarda fide dağıtımı yaptı. Bunların hepsi üretime dönüşecek ve soframıza gelecek. O yüzden büyükşehrin yapmış olduğu bu tarım atağını kabul ediyor ve alkışlıyorum.”DEDİ

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-