eskort samsun

ÜNYENETHABER

FEVZİ ÇAKMAK SAKİNLERİ ÖLÜM YOLUNA ÇARE İSTİYOR

FEVZİ ÇAKMAK SAKİNLERİ ÖLÜM YOLUNA ÇARE İSTİYOR
18 Haziran 2021 - 0:09

Fevzi Çakmaklılar, mahallelerinin Atabek Sokağındaki sahile bağlanan yol için kaldırım yapılmasını talep ediyor.

Ünye’nin Fevzi Çakmak mahallesi Atabek Sokakta asfalt çalışmalarından sonra kaldırım yapılmaması, evlerinden çıkan vatandaşların doğrudan yola adım atmalarına sebep oluyor.

Yolun sahil giriş-çıkışı olduğu için yoğun kullanılmasından dolayı bu durumun büyük tehlike arz ettiğini belirten mahalle sakinleri, A52 TV kameraları aracılığıyla yetkililere seslendiler.

Fevzi Çakmak Mahallesi Sakinleri A52 TV mikrofonlarına yaptığı özel açıklamada şunları ifade etti;

“Çocuklarımızı fırına bakkala gönderemiyoruz. Biz yaşlıyız biz her zaman dışarı çıkamıyoruz. Arabaların biri geliyor biri gidiyor. Biz buraya yaya kaldırımı istiyoruz birer buçuk metre çocuk arabası ile geçemiyorlar buradan biz çok mağduruz.

Oy zamanı kapı kapı geziyorlar ne istiyorsunuz ne istemiyorsunuz diye soruyorlar. Oy zamanı geçtikten sonra, aldık oyunuzu şeytan görsün yüzünüzü, biz bunu asla kabul etmiyoruz. Oyumuzu nasıl verdiysek bunun karşılığını istiyoruz.
Biz kendi yolumuzda özgür değiliz, çocuklarımıza torunlarımıza sokağa bırakamıyoruz. Artık yetkililer bizim sesimizi duysun ciddiye alsınlar.

Bu yoldan tır geçiyor. Adımızı dışarı atamıyoruz çocuklarımızı dışarı çıkartamıyoruz. Benim çocuğum şu yolda öldü. Yolun yapılmadığı yüzünden, muhtar yiyip içip yatıyor bir yola sahip çıkmadı. Ne olursa olsun benim çocuğum evimin dibinde öldü.

Bundan 5 sene önce komşum geziye çıkarken araba vurdu gitti. Trafik ışığı istiyoruz, çocuklarımızla denize gidemiyoruz. Yolun kenarlarından araba yüzünden yürüyemiyoruz. Kaldırımımız yok herkes mağdur. Arka tarafları gelip bir görseniz yağmur yağdığında benim evime su giriyor.

Buralara birer buçuk metre kaldırım yapılmasını istiyoruz acilen buna ihtiyacımız var. Çünkü bu yolda 6 ayda bir adam ölüyor. Artık sesimizi duysunlar yeter bu vurdumduymazlık.”DEDİLER.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-