eskort samsun

ÜNYENETHABER

”Sedat Peker suç örgütü lideridir. Onun söylediğinin bir karşılığı yoktur diyemezler. ”

”Sedat Peker suç örgütü lideridir. Onun söylediğinin bir karşılığı yoktur diyemezler. ”
17 Haziran 2021 - 0:43

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Ünye temaslarında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basının sorularını yanıtlayan Enginyurt FETÖ tehlikeli bir örgüttür ve Cumhurbaşkanından başkada bu örgütle mücadele eden yoktur dedi.

NE ORDU’DA NE TÜRKİYE’DE FETÖ TEMİZLİĞİ YAPILMADI

Milletvekili Enginyurt,”Türkiye’de Fetö temizliği yapılmadı. Türkiye’de, Koskep’de, YÖK’de, Anadolu ajansında yapıldı mı? Geçenlerde Anadolu ajansında bir muhabir bakanlara soru sordu ve Fetöcü diye alındı. Kaymakamlarda fetö temizliği yapıldı mı? Dolayısıyla Fetö temizliği yapılmamıştır.

Türkiye’de Fetöya karşı en dik duruşu veren Tayyip Erdoğan’dır. Recep Tayyip Erdoğan’ın dışındakilerin hiçbir mücadelesi yoktur. Hepsi senin benim Fetöcüm diyerek kayırma yarışındadır. Fetö tehlikeli bir örgüttür. Fetö ile mücadele ederken şu ayrıntı gözden kaçmamalıdır.

Sayın Cumhurbaşkanı aşağıdakiler ibadet eden ,ortadakiler ticaret eden yukarıdakiler haindir dedi. Hainlerin hepsi kaçtı. Korgan’da Kumru’da ve Akkuş’da ne kadar fakir çocuklar varsa tutuklandı hepsi hapse atıldı. Bu ülkeye ihanet edenlerden hesap sorulmalı.

SEDAT PEKER’İN SÖYLEDİKLERİ HERKESİ RAHATSIZ EDİYOR

Sedat Peker’in Türkiye ile ilgili söyledikleri de Ordu’da bir parçasıdır. Biz her yerde bunu söylüyoruz. Bu ülkenin genel kurmay başkanlığını yapmış İlker Başbuğ gibi bir insanı, Şemdin Sakık adlı Allahsız , namussuz bir katil, PKKlı bir hain gizli tanık oldu diye 5 yıl hapis yatıranlar şunu deme hakkına sahip değildir.

Sedat Peker suç örgütü lideridir. Onun söylediğinin bir karşılığı yoktur diyemezler.

Cemil Çiçek bile diyor ki, Peker’in açıklamaları için bunun binde biri doğru olsa durum vahimdir ve bunlar ortaya çıkarılmalıdır. Cemil Çiçek Cumhurbaşkanı yüksek istişare kurulu üyesidir. Son durum Cemil Çiçeği bile rahatsız etmişse Türkiye de yaşayan herkes bu durumdan rahatsızdır. Bu durum araştırılmalıdır. Savcılık harekete geçmelidir. Yargı ise talimat bekliyor.”dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-