eskort samsun

ÜNYENETHABER

ŞAMPİYONA ÖNCESİ İL SEÇMELERİ BAŞLIYOR

ŞAMPİYONA ÖNCESİ İL SEÇMELERİ BAŞLIYOR
17 Haziran 2021 - 19:29

Ünye Reis Gençlik Spor Kulübü, 7-14 Temmuz tarihinde Ankara’da gerçekleşecek olan 2021 yılı Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor.

Yıldızlar Türkiye Şampiyonası öncesi yapılan İl seçmesinde Reis Spor kulübünden 10 sporcu şampiyona katılmak için ter dökecek.

19 Haziran’da Ordu Recep Kara Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek olan İl seçmelerinde ilk İkiye giren sporcular ise Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.

Tekvando Federasyonu 2021 yılı Yıldızlar Türkiye Şampiyonası 7-14 Temmuz tarihleri arasında Ankara Taha Akgül Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek.  

Ünye Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan yaptığı açıklamada,

“Tekvando federasyonumuzun 2021 yılı Yıldızlar Türkiye Şampiyonası 7-14 Temmuz tarihleri arasında Ankara Taha Akgül Kapalı Spor Salonunda yapılacağından İlimizde Yıldızlardan İl seçmesi gerçekleştirecektir. İlimizde 19 Haziran tarihinde cumartesi gününde Ordu Recep Kara Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek olan şampiyonada biz Reis Gençlik Spor Kulübü olarak yaklaşık 10 sporcu ile katılım sağlayacağız. Sporcularımızın bir kısmı kız bir kısmı erkekten oluşuyor.  Bu sporcularımızdan ilk ikiye gireni Türkiye Şampiyonasına götüreceğiz. Pandemiden dolayı maçlarımız ertelenmişti ve yapılmamıştı. 2021 yılında hiçbir faaliyet yapılmadı. 2021 ilk faaliyetleri Yıldızlar Tekvando Türkiye Şampiyonasında başlayacak. Bunun akabinde gençler, büyükler ve minkler maç yapacaktır. Diğer federasyonlarda açıklayacaklar. Bizim bu tarihlerde tekvando hariç kick boks maçlarımız var. Bunun haricinde Wushu Türkiye şampiyonası var. 7-14 Temmuz tarihleri arasında Nevşehir’de yapılacak. Şırnak’ta yapılacak olan maçın tarihide 7-14 tarihleri arasında. Türkiye şampiyonasında gerçekleşen bizim elimize ulaşan rakamlarda Türkiye Şampiyonası var. Kulüp olarak biz üçüne de katılacağız. Şu an burada ki ilk şampiyonamız İl seçmesidir. Bunun neticesinde Tekvandonun Yıldızları Şampiyonasıdır.”      

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-