eskort samsun

ÜNYENETHABER

DÖVİZ Mİ? ALTIN MI? İŞTE CEVABI

DÖVİZ Mİ? ALTIN MI? İŞTE CEVABI
26 Haziran 2021 - 1:45

Güneş Kuyumculuk İşletme Ortaklarından Tuğrul Çavuşoğlu normalleşme sürecindeki altın ve döviz piyasalarını değerlendirdi.

A52 TV mikrofonlarına konuşan Tuğrul Çavuşoğlu yasakların kalkmasıyla sektörün canlandığını ve piyasaların hareketlendiğini belirterek yatırımcıya “Altın alın altında kalın” dedi.

Güneş Kuyumculuk İşletme Ortaklarından Tuğrul Çavuşoğlu şöyle konuştu;

“Altın bu hafta alım fırsatı için büyük bir fırsat verdi diyebiliriz. Geçen hafta 494-480 olan 22 ayar bilezik fiyatı bu hafta 465-475 bandında devam ediyor. Baktığımız zaman haftalık bazında 20-30 TL bazında düşmüş oluyor. Bu düşüşün alım fırsatından bizim için iyi olduğunu düşünüyorum. Pandemi sürecinden çıktığımız için vatandaşlar da biraz daha ekonomik tereddüt hala var. 2 senelik sürecin etkisinden dolayı çok fazla bir canlılık olmadı. Yavaş yavaş düğün ve nişan işleri olmaya başladı. Ben asıl sürecin fındıktan sonra olacağını düşünüyorum.

HER AY YATIRIM YAPIN

Altına şu anda ciddi bir talep var. Karadeniz insanlarımız altının çok sevdiği için ciddi bir şekilde altın alımı yapıyorlar. Özellikle bizim bu bölgeye geldiğimizde 22-24 ayar bileziği ye yöneliyorlar. Vatandaşlarımız yatırım yapmak için bize soruyorlar ve bizde bu şekilde yatırım yapmalarını sağlıyoruz. Biz buraların alım fırsatı olduğunu düşünüyoruz. Ağustos ve eylül ayında 500 ve 600 göreceğimizi söylemiştik. Bu nedenle vatandaşlarımızın imkânı olduğu sürece bu ay içerisinde yatırım yapmalarını tavsiye ederiz.

ALTIN ALIN ALTINDA KALIN

Vatandaşlarımızdan ev alma potansiyeli olanlar ev alıyorlar. Pandeminin vermiş olduğu psikolojiden de dolayı arsa alımı da var. İnsanlar artık apartmanda değil de kendine ait müstakil bir evde oturmalarını düşündükleri için altın bozmaya gelende çok var. Yaz ayına girmemizin de düğün ve nişanın artması ile birlikte altın alımı da çok var. Biz hep şunu söylüyoruz “altın alın altında kalın” diyoruz. Vatandaşlarımızın TL bazında sıkıntısı olduğu için fiziksel olarak yatırım yapın diyoruz. Altın olarak baktığımızda altın her yıl %30 bir kazanç oluyor.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-