eskort samsun

ÜNYENETHABER

YATIRIMLAR İÇİN BİRLİKTELİK MESAJI

YATIRIMLAR İÇİN BİRLİKTELİK MESAJI
29 Haziran 2021 - 18:55

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ve MHP İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i ziyaret ederek Ünye’de ki yatırımlar üzerine değerlendirme yaptılar.

Cumhur İttifakı İlçe Başkanları Kaymakam Güney ile olan ziyaretlerinde OSB heyetinin son dönemde kat ettiği mesafeye değinirken Ünye’de ki yatırımların bir birliktelik ile inşa edildiğini vurguladılar.

AK Parti Ünye Teşkilat Başkanı Kenan Selim Argan yaptığı açıklamada şu sözleri ifade etti;

“Şehrimiz de yapmış olduğumuz özellikle kamu yatırımlarının gelmiş olduğumuz son nokta ile ilgili Murtaza Bey ile Kaymakam Bey’i ziyarette bulunduk. Özellikle yapmış olduğumuz ziyaretlerde Sayın kaymakamımızın son dönemde pandemi sürecinde Ünye’de alınacak olan tedbirlerle ilgili gayretle çalıştığını şahit olduk. Bugün baktığımızda covid-19 vakasına en az rastlanan ilçelerden biridir. Bu da insanlığa ve insanlara önem verdiğimin bir göstergesidir. Geçen yıldan itibaren baktığımız da özellikle sosyal destek kapsamında insanların ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında gıda desteklerinden tutun bütün ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda çok özel ve çok önemli bir görev olduğunu ekibimiz ile anlamış olduk.

Önümüzdeki yıl tekli öğretime geçilmesi ile ilgili diğer taraftan da sağlıkla ile ilgili yapılacak olan aile sağlığı merkezleri birlikte son dönemde kazandırılan spor tesisleri en önemlisi de şahitlik etmiş olduğumu Organize Sanayi Bölgesin de Sayın Kaymakamımız ve Cumhur ittifakı arkadaşlarımızın katkısı olduğunu belirtmek istiyorum. Ünye OSB kolay bir kazanım değildir. Buradan OSB için ilk ateşi yakan Sayın kaymakamımızın olduğu resmidir. Burada gerçekten iş adamlarımız ve devletimiz bütünleşmiş bir durumdadır. Ortaya çok ciddi bir iş koyulmuştur. Önümüzdeki süre içerisinde de inşallah daha güzel çalışmaları hep birlikte hayata geçirmiş olacağızdır. Yapmış olduğumuz yatırımlar noktasında da gayretinden dolayı da kaymakamımıza şükranlarımı iletmek istiyorum. Ünye’de huzurumuzu, birlikteliğimizi bozmak ve çet vurmak isteyenlere fırsat vermememizi ifade etmek istiyorum.”

Ünye MHP İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu;

“Bir şehirde birlik ve beraberlik ne denli güçlü ve kuvvetli bağlanırsa. Yaşamış olduğumuz o şehirde olumlu kazanımlar elde ederiz. Aksi takdirde gerekse şehrimiz gerekse vatandaşlarımız bu durumdan etkilenerek olumsuz bir hayat şartı sunmak durumunda kalırlar. Sayın kaymakamımız ile birlikte bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak için istişare ettik. Bu bağlamda birlikteliğimize, helal getirecek ket vuracak her olumsuz söylemden uzak durmaya gayret göstereceğiz. Her kim bu gayreti bozma içerisinde de bulunursa da Cumhur ortağımız ile birlikte karşısında bizleri bulacaklardır.”

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney;

“Yapılan hizmetler kamuoyu hizmetlerdir. Bugün Devlet memurluğunda siyasetle meslek odalarında vatandaşımıza hizmet etmek için bu işi yapmaktadır. Ben sen davasına girmeden ne kadar biz olabilirse diye uğraşıyorum. Biz diyebildiğimizde daha başarılı olacak hem de alacağımız haz ve manevi tatmin çok daha üst seviyede olacaktır. Benim söylemem çok yerinde olmayacak ama hiçbir memurun altına imza atmayacağı ve almayacağı riski alarak Ünye’mizin OSB’sini bu aşamaya gelmesine vesile olmak nasip oldu. Bizler ayın sonunu düşünsek böyle birlikte hiçbir şekilde üstlenmeyiz. Biz takdir beklemedik. Ünye’mize de helal hoş olsun.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-