eskort samsun

ÜNYENETHABER

ESKİ BAŞKANDAN AÇIKLAMA

ESKİ BAŞKANDAN AÇIKLAMA
30 Haziran 2021 - 18:55

Ünye Demokrat Parti İlçe Başkanlığına atanan ve göreve başlamasının ardından kısa bir zaman geçmesine rağmen istifa eden Abdurrahman Çatık, istifa ile açıklama yaptı.

Genel merkez tarafından Ünye Demokrat Parti İlçe Başkanlığına atanan Abdurrahman Çatık, başkanlık görevine gelir gelmez istifa kararı almıştı. Göreve gelmesinin ardından kısa bir zaman geçmesine rağmen istifa kararı alan ve bir açıklama yapmayan Başkan Çatık, sosyal medya hesabında su açıklamalara değindi;

“Sayın arkadaşlarım demokrat partiden kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım. Şu ana kadar susmamın sebebi Ordu İl Başkanı Selçuk Yücesan’ın ‘Sen başkanınsın medya ya inanma yalan haber yapmışlardır’ demesidir. Bu dakikadan itibaren Demokrat Parti ile hiçbir alakam yoktur. Beni seven arkadaşlarım abilerim çevremin de onların da yok tur. Demokrat Parti bizim için bitmiştir. Demokrat Partide haftalık başkan değişiyor.

Türkiye’de 52 bin tekel bayi var. Başkan Çatık büfeci olduğu için görevden alınıyorsa Demokrat Parti bu 52 bin tekel bayiciden hangi yüzle oy isteyecek?”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-