eskort samsun

ÜNYENETHABER

SAĞLIK ÇALIŞANLARI (SAHADER) YÜRÜYÜŞE HAZIRLANIYOR

SAĞLIK ÇALIŞANLARI (SAHADER) YÜRÜYÜŞE HAZIRLANIYOR
06 Temmuz 2021 - 10:53

Merkezi Samsun’da bulunan ve 2020 Kasım ayında kurulan Sağlık Çalışanları Hak ve Mücadele Derneği (SaHaDer) kurulduğu 8 aylık zaman sürecinde büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. (SaHaDer) Ordu il temsilcisi Arzu Yıldırım başarılı çalışmalarını sosyal medyada gündeme getirerek sağlık çalışanlarını derneğe üye olma çağrısında bulundu.

Arzu Yıldırım aynı zamanda Sağlık Çalışanları Hak ve Mücadele Derneği Ordu il temsilciliğinin  yanı sıra  derneğin örgütlenme ve disiplin kurulu üyeliğini de yürüterek mesleki olarak da Ünye Devlet Hastanesinde yoğun bakım Hemşiresi olup mesleğini de başarı ile icra etmekte olan bir sağlık görevlisidir.  

KISA ZAMANDA BÜYÜK İLERLEME KAYDEDİLDİ..

(SaHaDer) Ordu il temsilcisi Arzu Yıldırım kısa zaman sürecinde büyük ilerlemeler kaydetttiğini açıklayarak, “8 aylık zaman sürecinde Türkiye genelinde 41 ilde temsilcilik oluşturuldu. Kasım ayında kurulan derneğimizin 1000’e yakın üyesi var, derbise kayıtlı üye sayımız 830, herhangi bir dini, siyasi ve ideolojik görüş ve yakınlığımız olmamakla birlikte, mali ve özlük haklarımızın kazanımı için irtibatta bulunduğumuz tüm siyasi parti ve oluşumlara eşit mesafede, sorunlarımızı ve taleplerimizi dile getirmekteyiz. Pandemi süreciyle birlikte artan, iş yükü, çalışma koşullarındaki haksızlık ve adaletsizlik, maddi sıkıntılar, özlük haklarımızın iyileştirilmeyip daha kötüye gitmesi, yetkililer tarafından sorunlarımızın ve taleplerimizin duyulmaması, bizi tüzel kişilik olarak hareket etme yoluna sevk etti. Gerçek sendikacılık faaliyeti gösteren derneğimizin, bu yolda hiç bir maddi ve keyfi menfaat sağlamadığı ve her türlü gözler önünde olup, mücadelemize her şeye rağmen bıkmadan usanmadan devam etmekteyiz. Bu mücadelede  ülkece zor günler yaşadığımız şu süreçte, çalışan hakları, hak ve adaletin sağlanması yolunda hep birlikte mücadelemize devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

“YÜRÜYÜŞÜMÜZE HERKESİ BEKLİYORUZ”

Sağlık Çalışanları olarak, toplumumuza yön verme vizyonuna sahip olduğumuzu da iddia etmekteyiz diyen ve demokratik haklarını kullanacaklarını ifade eden Arzu Yıldırım, “Bu nedenle Ağustos ayında Ankara’da gerçekleştireceğimiz yürüyüş eylemi için dini, dili, ırkı, hayat görüşü, branşı, sendikası ne olursa olsun tüm Sağlık Çalışanı arkadaşlarımızın ve vatandaşlarımızın yaşanan haksızlıklar karşısında sesimize ses, gücümüze güç vermelerini bekliyoruz, Sağlık Çalışanı arkadaşlarımızın  Derneğimize üye olmalarını bekliyorum”diyerek Ağustos ayında yapılacak yürüyüşe bütün sağlıkçıları davet ederek seslerini duyurmaları çağrısında bulundu.

(SAHADER) ÇALIŞMALARI SOSYAL MEDYA LİNKLERİ..

https://twitter.com/Arzuyldrm4252?s=09

https://www.instagram.com/sa_hadernegi/?utm_medium=copy_link

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-