eskort samsun

ÜNYENETHABER

KURAN KURSUNDA ALTIN DAĞITILDI

KURAN KURSUNDA ALTIN DAĞITILDI
04 Ağustos 2015 - 8:35

 Kur’an Kurslarında Etkinlikler Sürüyor

E88_455555688

Ünye Müftülüğü tarafından 22 Haziran 2015 tarihinden itibaren cami ve Kur’an Kurslarımızda açılan Yaz Kur’an img288Kursları 1. ve 2. dönem tamamlandı.

3. dönem açılamayacak birçok yaz kursunda yıl sonu etkinlikleri düzenleniyor. Bu etkinliklerden bir tanesi de Beylerce Mahallesi yaz Kur’an kursunda gerçekleşti.

Camii İmam Hatibi Arif Kaymak sitemize yaptığı açıklamada şunları söyledi: ”Beylerce Mahalle  camisinde yaz kuran kursu kapanış törenimizi yapmış bulunmaktayız. Tören öncesinde Fatih ve Beylerce Mahallesinin çocukları arasında Tekkiraz halı sahasında turnuva düzenlendi. Farklı camilerdeki çocukların birbirlerini tanımaları ve kaynaşması sağlandı. 30 Temmuz 2015 Perşembe günü yapılan kapanış törenimize Ünye Müftüsü Sayın  Vedat yunus_emre-21-214x300BAŞSAN’da teşrif etmiştir. Kursumuza devam eden 60 kız ve erkek  öğrencimiz arasında derece yapanlara ödüller verildi. 1. olan öğrencilere çeyrek yarısı 2. olanlara 40’ar lira 3. olanlara 20’şer lira hediye verildi. Bütün öğrencilere diş fırçası ve diş macunu, kız çocuklarına birer baş örtüsü hediye edildi. Öğrenci velileri ve halkımızın katılımıyla iş adamlarımızın sponsorluğunda davetlilerimize ve öğrencilerimize çeşitli yiyecek ve içecek ikramlarında bulunuldu. Kurs süresince öğrencilerimize eğlenerek öğretmeyi, sosyal etkinliklerimizle çocukların kişiliklerinin oluşumuna katkı sağlamayı ve çocuklarımızın kursa sürekli devam etmelerini sağlamış bulunmaktayız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.SSS

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-