eskort samsun

ÜNYENETHABER

MÜFTÜLÜK BİNASINI ALİ ERBAŞ AÇACAK

MÜFTÜLÜK BİNASINI ALİ ERBAŞ AÇACAK
06 Temmuz 2021 - 11:47

2021 yılı başında hizmete giren Ünye Müftülüğü binasının resmi açılışına Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş katılacak.

Ordu İl Müftülüğü Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Ordu’da gerçekleştireceği bir dizi ziyaret ve açılış programına ilişkin açıklama yaptı. Ünye’de yapımına 2018 yılında başlanan 2020 yılı sonunda tamamlanarak hizmete giren Müftülük Hizmet Binası’nın resmi açılışı 9 Temmuz Cuma günü saat 09.30’da gerçekleştirilecek. Liseler Mahallesi Garaj Camii yanında bulunan Müftülük hizmet binasının açılışını Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş yapacak.

Toplamda 898 metre kare, hizmet alanı ise 490 metre kareden oluşan hizmet binasında personel otoparkı, toplantı ve konferans salonu, Diyanet Vakfı ilçe şubesi, Diyanet Vakfı Yayınları satış noktası, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, memur çalışma odaları, online toplantı salonu, vatandaşlarımızın istifade edeceği kütüphane, resmi nikâh salonu, bayanlar için kitap okuma bölümü, yetişkinler için kurs ve toplantı salonları yer alıyor.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Ordu’nun bazı ilçelerinde camiler, hizmet binaları ve kuran kurslarının açılışını yapmak için 7-9 Temmuz tarihleri arasında Ordu’da olacak.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-