eskort samsun

ÜNYENETHABER

Balık Tezgahlarından…VİDEO HABER

Balık Tezgahlarından…VİDEO HABER
06 Ağustos 2015 - 2:42

Balık sezonu 1 Eylül de açılıyor.

GGG

 

05.08.20yunus_emre-21-214x30015 tarihi itibari ile Çakır Medya\Ünye Net Haber Ailesi olarak Ünye’de balık piyasasında ki son durumu Ünyeli vatandaşlar için araştırdık ve Yelen Balıkçılık işletmecisi Sedat Bey ile kısa bir röportaj gerçekleştirdik.

Yelen Balıkçılık İşletmecisi Sedat Bey; Şuan için balık sezonun daha başlamadığını fakat 1 Eylülden itibaren balık sezonunun açılacağını dile getirirken piyasada bulunan balıklar hakkında bilgiler verdi.img288

Yelen Balıkçılık İşletmecisi Sedat Bey;

”Şuan damak tadına uygun olarak yenilebilecek balıklar arasında Barbun, Somon balığı, Mezgit ve özellikle Alabalık gelmektedir. Fiyatları konusunda ise her kesimin cebine hitap edebilecek ve her vatandaş rahatlıkla erişebilecek fiyatlardadır. Balık sezonu henüz daha açılmadı ve 1 Eylülden itibaren balık sezonunun açılması bekleniyor. Bunun akabinde 15 gün sonra Kanca Palamut ve İstavrit balıkları tezgahlara yerini alacak. Fakat tam anlamıyla 1 Eylülden itibaren vatandaşlar birçok  balık çeşidini tezgahlarda görebilirler.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-