eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye Belediyesi’nden Öğrencilere “Güler yüzlü” Karşılama

Ünye Belediyesi’nden Öğrencilere “Güler yüzlü” Karşılama
06 Ağustos 2015 - 16:00

_BLD7088

Ünye Belediyesi, uygulamaya koyduğu “Öğrenci Bilgilendirme Masası” hizmetiyle Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ne kayıt yaptırmak için gelen öğrencileri yalnız bırakmıyor.

yunus_emre-21-214x300 Ünye Belediyesi, şehir dışından kayıt yaptırmak için gelen öğrenciler için kampüs alanında ’Öğrenci Bilgilendirme Masası’ açtı. ‘Öğrenci Bilgilendirme Masası’ hizmetiyle kayıt tarihleri süresi boyunca öğrencilere rehberlik yardımı veriliyor.  Ünye ve üniversite hakkında bilgiler verilen stantta tanıtıcı broşürler de yer aldı.

Kayıt yaptırmak üzere Ünye’ye gelen öğrenci ve aileleri ile bir araya gelen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye’ye gelen öğrencilerin kayıt döneminde sıkıntı çekmelerini engellemek ve öğrencilere destek olmak için böyle bir uygulama gerçekleştirdiklerini belirtti. Tercihlerinde Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni seçen öğrencileri tebrik eden Başkan Çamyar, öğrenci ve ailelerine hediyeler verdi.

‘Amacımız öğrencilerimize Ünye’nin sıcaklığını hissettirmek’

Uygulamadaki amacın Ünye’ye ilk defa gelen öğrencileri yalnız bırakmamak ve onlara Ünye’nin sıcaklığını hissettirmek olduğunu belirten Belediye Başkan Ahmetimg288 Çamyar, “Belediye ekiplerimiz Ünyemize gelen öğrencilerimize yönlendirme konularından şehir bilgilerine kadar her türlü konuda yardım ediyor. Üniversiteyi kazanan öğrencilerimiz öğrenim hayatları boyunca artık bizim bir parçamız olacak. Eğitim öğretim süreci boyunca yaşamlarını bizlerle birlikte sürdürecekler. Buradaki amacımız öğrencilerimizin sıkıntı çekmeden rahat bir şekilde işlemlerini gerçekleştirmeleri, şehrimize alışmalarıdır” şeklinde konuştu.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Çamyar, Ünye’de eğitim alanında gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında bilgiler verdi. Öğrenciler ve aileleri, gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Ünye Belediyesi’ne teşekkür ederken Ünye’de olmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-