eskort samsun

ÜNYENETHABER

FOK FOK ARTIK DAHA GÜZEL

FOK FOK ARTIK DAHA GÜZEL
07 Ağustos 2015 - 2:09

Fokfok yapılan restorasyon sonucu kullanımı daha elverişli hale geldi

aaa

Ünye’nin eşsiz güzelliklerinden bir köşe olan ve Ünye  Fenerinin de bulunduğu Fokfok  Büyükşehir Belediyesi tarafından eksikleri giderilerek kullanılımı daha rahat bir haline getirildi.

Ünyelilerin yaz mevsiminde en çok tercih ettikleri 7den 70e denize girdikleri cennetten bir köşe olan Fokfok’un çehresi değişmeye başladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fokfok’a yüzmeye gelen insanların talepleri doğrultusunda çalışmalar yaparak, soyunma kabini, duş almak için fıskiye, yüksek atlama platformu ve piknik masaları ekleyerek mekanı insanların kullanımı için daha elverişli hale getirdi.

Yaz aylarında insanların akınına uğrayan turizm için önemli bir yer olan Feneraltı ve  Fokfok yapılan restorasyon sonucu kullanımı elverişli hale gelmesi ,burayı kullanan insanlar tarafından taktirle karşılandı.

Vatandaşlar “Biz yıllardan beri burada yüzüyoruz.Buranın denizi ve bize vermiş olduğu hazzı hiçbir yerde bulamadığımız için devamlı buraya geliyoruz.Yıllardan beri Fokfok’ta denize giriyor ve bazı zorluklar yaşıyorduk.Bunlardan en önemlileri soyunma kabini ve duş alma yeriydi.Bu ihtiyaç dahilinde Ordu Büyükşehir Belediyesi Fokfok’ta eksiklikleri görerek güzel bir çalışma yaptı.Başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a ardından emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” şeklinde açıklama yaparak memnuniyetlerini dile getirdiler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-