eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜTSO BİNASI YENİLENDİ…VİDEO HABER

ÜTSO BİNASI YENİLENDİ…VİDEO HABER
07 Ağustos 2015 - 1:50

Ünye Ticaret ve Sanayi Odasında görsellik ve kullanım rahatlığı konusunda ciddi anlamda bir değişikliğe gidildi.

11837154_801904679930126_1293288139_o-1024x683

Konferans Salonu, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Makamı ve Meclis Salonunda 3 aylık bir tadilat çalışması sonucu görsel ve kullanım şartları konusunda ciddi değişiklikler görülürken, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor bu konu ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulunarak, Ünye Ticaret ve Sanayi Odasını Ünye’ye yakışır bir şekilde elden geçirdiklerini ve kullanımı kolay olması noktasında küçük değişikliklere gidildiğini belirtti.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş ZOR;

”Bizler yaklaşık img288olarak 3 aydır Ünye Ticaret ve Sanayi Odasının bulunduğu bu bina yapıldıktan sonra içerisinde bulunduğu Sayın Rıfat Selçukluoğlu adına yapılmış olan konferans salonumuzun sahne kısmı Ünye Ticaret ve Sanayi Odasına yakışmıyordu. Yaklaşık 3 ay kadar süren bir tadilat çalışması sonucu sahnemizi yeniledik ve bu konuda odamıza destek olan Yönetim Kurulumuza ve Meclisimize çok teşekkür ederim.

Ardından ise Ünye Ticaret ve Sanayi Odamızın meclis salonu yoktu. Bu bağlamda klasik masaların üzerinde meclis toplantılarımız gerçekleştiriyordu. Bununla ilgili yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda da son derece modern ve bir o kadar da güzel bir meclis salonuna sahip olduk.” dedi.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hamza Gülay’ın da aralarında bulunduğunu dile getiren Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor, kendisinin Meclis Başkanlığına 1 Hafta kadar önce seçildiğini ve bu görevinde ona sonsuz başarılar dileyerek konuşmalarına devam etti.

”Önceden Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı makamının yanında Meclis Başkanının makamı vardı. Fakat herkesin de bildiği gibi orası hiç kullanılmadı ve o odayı da meclis salonu ile birleştirerek büyükçe bir bir meclis salonumuz oldu. Aksi taktirde asla böyle büyük bir meclis salonyunus_emre-21-214x300unda sahip olamayacaktık. Böylece iki tane ana gövde oluşturmuş olduk ve onlarca misafirimizi aynı anda ağırlama imkanımız oldu.”şeklinde açıklamalarda bulunarak sözü Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hamza Gülay’a devretti.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hamza GÜLAY;

‘Meclisteki tüm arkadaşlarımız özverili bir şekilde çalışarak bu ve bunun gibi güzellikleri ortaya çıkarıyor. Bu özverili çalışmanın en büyük nedenlerinden bir ise bulunduğumuz alan Ünye’mize yakışsın ve Ünye Ticaret ve Sanayi Odamıza yakışır bir düzen oluşsun mantığıdır. Akabinde ise bu imkanlardan herkesin yeterli seviyede faydalanabilmesidir.” şeklinde açıklamalarda bulunarak bu bağlamda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-