eskort samsun

ÜNYENETHABER

İŞKUR GENEL BAŞKANINDAN ÜNYE’YE MÜJDE

İŞKUR GENEL BAŞKANINDAN ÜNYE’YE MÜJDE
07 Ağustos 2015 - 1:49

       11853075_1100994903262822_255339024_o

Programları dahilinde Ordu’ya gelen İŞKUR Genel Başkan Yardımcısı Cafer Uzunkaya, Ünye İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek, hizmet merkezi müdürlüğünün çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.

Ayrıca Müdürlük çalışanları ile bir toplantı gerçekleştiren  İŞKUR Genel Başkan Yardımcısı Cafer Uzunkaya toplantı sonrasında açıklamalarda bulunarak, Ordu ile ilgili değişik çalışmalar gerçekleştireceğinin müjdesini verdi.

İŞKUR Genel Başkan Yardımcısı Cafer UZUNKAYA;

”Bilindiği üzere İŞ-KUR Türkiye’de işsizlikte gerek işsisizlikle mücadele, iş istihdamının oluşturulması ve gerekse iş istihdam politikalarının oluşturulmasında en büyük sorumluluk üstlenen kurumlarının başında gelmektedir. İşsizlerimizin meslek sahibi olması, iş başı eğitimleri, meslek edindirme kursları, girişimcilik kursları gibi yerine getirmekte ve Türkiye’nin 81 ilinde il müdürlüklerimiz, büyük ilçelerimizde hizmet merkezleri şeklinde yapılanmasını gerçekleştirmiştir. Bu kapsamda Ordu’ya gelerek öncelikle Ordu İl Müdürlüğümüz ve personeli ile 2015 yılı hedefleri noktasında gayet verimli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Ordu il Müdürlüğümüz ve ilçe Müdürlüklerimizle ilgili tespitlerimize göre Müdürlüklerimiz kendilerine verilen hedefleri ilk dönem itibariyle başarıyla halletmiş, bu yıl sonu hedeflerine ulaşma noktasında da zorluk çekmeyecek durumdadır. İŞKUR yeni fonksiyonu ile bundan 10-15 yıl önce Türkiye’de yılda on binlerle insanı işe zorla yerleştirirken, 2015 yılının ilk 7 ayında sadece Ordu ilimizde 4 bin 838 insanın işe girmesine aracılık yapmıştır. Bu kapsamda zaman zaman il ve ilçe müdürlüklerimin bu çalışmalarına nezaret ediyoruz, bu çalışmaları yerinde incelemelere çalışıyoruz. Bizimle birlikte çalışan, iş birliği halinde olan iş yerlerine ziyaret yapmaktayız. Bu anlamda Ordu, Fatsa ve Ünye’de  çalışmalarımız gayet güzel gerçekleşti.

Önümüzdeki süreçlerde Ordu ile ilgili değişik çalışmalar gerçekleştireceğiz

Her hedeflerini ve planlarını yeni ihtiyaçlara göre belirleyen bir kurumuz ve bunu sadece kendimiz belirlemiyoruz. Beraber çalıştığımız işverenlerin taleplerin, sivil toplum kuruluşlarının, kamu kurum ve kuruluşlarının, yine yaptığımız anket çalışmaları ile hangi alanlarda daha fazla ihtiyaç varsa ona yöneliyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.img288 yunus_emre-21-214x300

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-