eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Çamyar Partililerle Bir Araya Geldi

Başkan Çamyar Partililerle Bir Araya Geldi
06 Ağustos 2015 - 19:00

_BLD7061

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, düzenlenen kahvaltı programıyla Ak Parti eski ve yeni yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

 

img288 Ak Parti eski yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Arslan tarafından organize edilen programa Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Arslan, programın içeriği ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Meclis üyeleri arkadaşlara geçmiş zamanda verilmiş bir sözümüz vardı. Eski yönetimdeki arkadaşlar ve yeni yönetimdeki arkadaşlarla ile bir araya gelelim istedik. Belediyemizin bu sene yatırım yılı, hizmetlerine devam ediyorlar. Yapılan hizmetlerin hepsi Ünye için Allah rızası için yapılıyor. Belediye başkanımıza ve belediye başkan yardımcılarımıza meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür edelim istedik. Bu vesile ile bir araya geldik, katılan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün de bir selamla konuşması yaparak birlik ve beraberlik içinde Ünye için hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Programın kapanış konuşmasını yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ise partililerle bir araya gelmekten son derece mutlu olduğunu dile getirerek, “öncelikle burada birlikte olmamıza vesile olan Mehmet Bey’e teşekkür ediyorum. Biz, Yıllarca Birlikte yürümekten hiç yorulmadık. Attığımız her adımdan ayrı bir haz aldık. Yaptığımız her hizmetti ibadet için yaptık. Bu yüzden birbirimize olan muhabbetimiz farklıdır.  Aynı masanın etrafında dün olduğu gibi, bugün olduğu gibi yarınlarda da buluşacağız. Çünkü biz aynı dava için birbirine gönülden bağlı olan bir bütünüz.  Bu davanın dünü bugünü yok, amaç Ak Parti’nin iktidarda kalması ve Ünye’de hizmetlerin devam etmesidir. Burada hepimize bir sorumluluk düşüyor” şeklinde konuştu.

yunus_emre-21-214x300

Konuşmasının devamında, 30 Mart yerel seçimlerden bu yana geçen bir buçuk yıllık süreci değerlendiren Başkan Çamyar, ilk bir yılımız da yapılanma süreci ile geçti. Yapılanma sürecimizi tamamladıktan sonra artık hizmet kısmına hızlı bir giriş yaptık ve Ünye’yi şuanda adeta şantiye alanına çevirdik. Şu anda şehrin birçok yerinde yol, su, doğal çalışmaları başta olmak üzere birçok alanda çalışmalar yürütüyoruz.

‘Tabakhane bölgesi cazibe merkezi olacak’

30 yıldır konuşulan Tabakhane Deresi’nde sorunu kökten çözdük. Bir taraftan karayolu için asfalt çalışmaları devam ederken diğer taraftan ıslah çalışmaları devam edecek. Yine derenin kenarına minibüs garajı yapılmasıyla ilgili projemiz bitmez üzere.  Proje bittiğinde Eylül ayında ihale için start vermiş olacağız. Tabakhane Deresi’nin kenarına gençlik merkezi projemizi 2015 yatırım programına koydurmuştuk. Gençlik merkezi projemiz de tamamlandığında Tabakhane bölgemiz yeni bir cazibe merkezi olacak. Yalı bölgesinde sahil şeridi boyunca askerlik şubesine kadar binaların dış cephelerinin giydirilmesi için bir çalışma yürütüyoruz. Belediye meclisinden karar alarak komisyona havale ettik. Bakırcılar çarşımızda bu alandaki çalışmalar devam ediyor, Büyükşehir Belediyemize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Orta Çarşımızın projesini bitirdik, eğer DOKAP’tan destek gelmez ise ihaleyi eylül ayında biz gerçekleştireceğiz.”

 

Belediye sineması ve Kültür Sitesi ile ilgili sürenin 28 ağustosta dolduğunu hatırlatan Başkan Çamyar, o tarihten sonra tahliye işlemlerinin başlayacağını belirtti. Bazı kişilerin dava açmak suretiyle dedikodu çıkardıklarını söyleyen Başkan Çamyar, dava açma hakkının mülkiyet sahibinde olduğunu kiracıların böyle bir haklarının olmadığına dikkat çekti

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-