eskort samsun

ÜNYENETHABER

NURİYE MAHALLESİNE BAŞKAN ELİ DEĞDİ

NURİYE MAHALLESİNE BAŞKAN ELİ DEĞDİ
09 Ağustos 2015 - 0:49

VİDEO HABER

uu

 

07.08.2015 tarihinde bir dizi program gerçekleştiren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Nuriye Mahallesinde dolmuş güzergahında gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

İnceleme sırasında Açıklamalar da bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; Baktığımız zaman insanların ayaklarını çamurdan kurtarmanın ve sorun her ne olursa olsun bunu çözüme kavuşturmanın önemli olduğunu dile getirirken verdiği sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR;

”Nuriye Mahallemiz özellikle çevre yolunun yapılmasından sonra bağlantının güçlülüğü açısından oldukça sıkıntı çeken bir bölge olmuştu. Başta Nuriye Mahallesi Muhtarımız Gültekin Çiloğlu olmak üzere mahalle sakinlerimiz bizlere sık sık gelmek suretiyle dolmuş giriş çıkışlarında ve öğrencilerin okullarına gidip gelmesiyle alakalı sıkıntılarını dile getirdiler. Bizlerde geçtiğimiz yıl kendilerine buradaki problemin çözüleceği sözünü vermiştik. Dolayısıyla yapmış olduğumuz görüşmeler sonucu alt yapı çalışmamız hazırlandı ve bugün itibari ile sıcak asfalt dökülmeye devam ediyor. Buradan tüm Nuriye Mahallesi sakinlerine hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyorum.

Akabinde ise bizlerde vermiş olduğumuz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Karayolları Bölge Müdürlüğümüze ve çalışma ekibine ve bu çalışmada yer alan tüm herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz. Baktığımız zaman insanların ayaklarını çamurdan kurtarmak ve sorun her ne olursa olsun bunu çözüme kavuşturmak önemli.” şeklinde açıklamalarda bulunarak tüm mahalle halkına hayırlı uğurlu olsun diyerek tekrar teşekkürlerini iletti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-