eskort samsun

ÜNYENETHABER

444 İÇİN ÜNYE’YE GELDİ

444 İÇİN ÜNYE’YE GELDİ
31 Ağustos 2021 - 16:49

444 adı ile otomotiv sektöründe motor yağı ve yakıt katkısı ürün gamı ile araç sahiplerine hizmet veren firmanın reklam yüzü sanatçı Alpaslan Özmol ve 444 Karadeniz Bölge Müdürü Mustafa Kocagöz Karadeniz ziyareti kapsamında Ünye Yanıklar Petrolü ziyaret etti.

Motor yağı ve yakıt katkı ürünleri ile bilinen 444’ün reklam yüzü Alpaslan Özmol Ünye’ye geldi. Çocuklar duymasın dizisinin ‘Çaycı Hüseyin’ karakteri Alpaslan Özmol firmanın müşteri ziyaretleri kapsamında Karadeniz Bölge Müdürü Mustafa Kocagöz ile birlikte Karadeniz ziyaretine çıktıklarını ve bayilerle sohbet ederek yeni ürün gamı hakkında da bilgi alışverişinde bulunduklarını belirtti. Ünye Yanıklar Petrol’de konaklayan ve tur hakkında bilgi veren Karadeniz Bölge Müdürü Mustafa Kocagöz “Karadeniz’e doğru gidiyoruz. Bugün Ünye’deyiz. Alpaslan Bey’le beraberiz ve yoğun ilgi var. Özellikle LPG katkı ürünümüz var yeni çıkan. Bunun tanıtımlarını yapıyoruz. Ziyaretlerde müşterilerimizle sohbet ediyoruz. Bu kapsamda bugün Ünye ziyaretleri yaptık ve şuan Ünye Yanıklar Petrol’deyiz. Kendileri de güçlü bir bayimizdir. 444 ürünlerini kullanmak isteyen kullanıcılarımız buradan tedarik edebilirler” dedi.

Sanatçı Alpaslan Özmol yaklaşık 12 yıldır 444 motor yağları ile birlikte yol aldıklarını söyleyerek , “12 yıldır 444 ile proje ve reklam yüzü olarak çalışıyoruz. Her yıl yaklaşık 60 günlük bir gezi periyodumuz var. Bu nedenle bugün Ünye’deyiz ve Karadeniz boyunca gezilerimize devam ederek müşterilerimizi ziyaret ediyoruz. Değerli istasyon sahibi arkadaşlarla tanışıyoruz ve ürünlerimizi sergiliyoruz” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-