eskort samsun

ÜNYENETHABER

KIZINI BULMAK İÇİN ÇABALIYOR

KIZINI BULMAK İÇİN ÇABALIYOR
31 Ağustos 2021 - 17:37

Ünyeli anne aylardır ulaşamadığı kızını bulmak için ATV ekranlarında yayınlanan ve Esra Erol’un sunduğu programa katıldı. Acılı anne daha öncesinde A52 TV ekranlarına da çıkmıştı.

Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşayan Şehri Aydoğdu, kızı Gamze’nin kayıp olduğunu bildirerek Esra Erol’da programına başvurdu. 20 yaşındaki kızı Gamze Korkmaz’ın 23 Haziran’dan bu yana kayıp olduğunu söyleyen acılı anne “Kızım 20 yaşında, reşit. Ancak ben onu bu girdaptan kurtarmak istiyorum, kızımı kazanmak istiyorum” sözlerini dile getirdi. Anne Aydoğdu, aynı zamanda kızının psikolojik durumunun iyi olmadığını ve kızının madde bağımlısı olduğunu, ayrıca kızının eşinden fiziksel şiddet gördüğünü de belirtti.

Esra Erol, gelen tüm bilgi ve ipuçlarını ekibiyle birlikte değerlendirdikten sonra kayıp Gamze Korkmaz’ı canlı yayında telefona bağladı. Korkmaz annesine “Beni neden bıraktın? Sizin orada ne işiniz var? Ben burada kendi başımayım” diye seslenince anne Aydoğdu gözyaşlarını tutamadı. Ardından Esra Erol’un sorularını tek tek samimi şekilde yanıtlayan Gamze Korkmaz “Antalya’yı bir ay önce terk ettim” dedi.

Şehri Aydoğdu kayıp kızı için A52 TV ekranlarından da kızına seslenmişti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-