eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

17 AĞUSTOS’A KADAR MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

17 AĞUSTOS’A KADAR MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK
editor( unyenethaber@hotmail.com )
11 Ağustos 2015 - 1:54

PAMUK: "TRANSFER TAHTASININ AÇILMASI İÇİN ÇABA GÖSTERİYORUZ" ORDUSPOR KULÜBÜ BAŞKANI YAŞAR PAMUK: "TRANSFER TAHTASININ AÇILMASI KONUSUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR. BU KONUDA 17 AĞUSTOS'A KADAR MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK"

PAMUK: “TRANSFER TAHTASININ AÇILMASI İÇİN ÇABA GÖSTERİYORUZ”
– ORDUSPOR KULÜBÜ BAŞKANI YAŞAR PAMUK:
– “TRANSFER TAHTASININ AÇILMASI KONUSUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR. BU KONUDA 17 AĞUSTOS’A KADAR MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK”

– Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk, Orduspor’un toplam borcunun 83 milyon TL olduğunu ve transfer tahtasını açmak için çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Kapalı olan transfer tahtasını açmak içinde mücadelemiz tüm hızıyla devam ediyor. Bu yöndeki çalışmalarımız 14 veya 17 Ağustos’ta bir sonuca ulaşacaktır” dedi.
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk, gündeme ilişkin basın toplantısı gerçekleştirdi. Durugöl Tesisleri’nde bulunan kulüp binasında yapılan toplantıya, başkan Yaşar Pamuk’un yanı sıra yönetim kurulu üyesi Uğur Cörüt ve Metin Kır katıldı. 4 Temmuz’da yapılan seçimin ardından söz verdikleri çalışmaları özverili bir şekilde yaptıklarını ifade eden Pamuk, Orduspor’un kapalı olan transfer tahtası için çalışmaların devam edeceğini ve bu konuda 14 veya 17 Ağustos tarihleri arası bir sonuca ulaşacaklarını söyledi. Çeşitli görüşmeler için gittiği İstanbul’daki izlenimlerini de aktaran Pamuk, İstanbul’da bulunan Ordulu derneklerin her anlamda arkalarında yunus_emre-21-214x30044olduğunu gördüklerini ifade etti.

“ORDUSPOR’U ORDULULARIN TAKIMI YAPACAĞIZ”
Pamuk, “4 Ağustos’ta yönetimle ikinci kez genel kurul yaptık” diyerek, “Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a giderek ziyaretlerde bulunduk. Orduspor Kulübü yönetimi seçildiği 4 Temmuz’dan bu yana kamuoyuna taahhüt ettiği işleri sürdürmektedir. Bunlar arasında mücadele edecek bir takım kurulacağı, borçları yeniden yapılandırma süreçlerine devam edeceği ve Ordululardan kopmuş olan Orduspor’u şehrin takımı yapacağını söylemiştik ve bu yönlü çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” ifadelerini kullandı.

“TRANSFER TAHTASINI AÇMAK İÇİN ÇABA GÖSTERİYORUZ”
İstanbul’da bulunan Ordulu derneklerin desteklerini hissettiklerini ve transfer tahtası için son güne kadar mücadelelerinin devam edeceğini belirten Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk, “İstanbul’da birçok dernekleri ziyaret ettik ve Orduspor’u sahiplenmenin ne kadar önemli olduğunu gördük. Ve bu görüşmelerden şunu çıkarttık, Orduspor sorunlarını bir gün önce veya bir gün sonra aşacaktır. İstanbul’da derneklerden hem üyelik hem de reklam açısından ciddi derecede destek vereceklerini gördüm. Transfer tahtasının açılması konusunda çalışmalar devam ediyor. Transfer img288tahtasının açılması konusunda 14 Ağustos’a belki bir iki günlük kayma ile 17 Ağustos’a kadar mücadelemiz devam edecek. Bu konuda yaptığımız çalışmalarda herhangi bir aksama yoktur. İnşallah sizlerin desteği ile Orduspor’u hem ekonomik hem de sportif anlamda bu kötü günlerden kurtulacağımızı düşünüyoruz. Orduspor’da şuanda ters giden hiçbir şey yoktur. Ayrıca Orduspor’un borcu faizler dışında 83 milyon TL’dir” şeklinde konuştu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P