eskort samsun

ÜNYENETHABER

Şimdi Birlik Olma Zamanı

Şimdi Birlik Olma Zamanı
11 Ağustos 2015 - 15:03

Adsızkk

Ülkemizin son dönemde yaşadığı sıkıntılı ve üzücü süreç tüm halkımızı derinden etkiliyor.Kentler savaş alanlarına döndürülmeye çalışılmakta ve memlekette  kaos ortamı yaratılmak istendiği su götürmez bir gerçek.

Terörizmin asıl başarmak istediği , insanlar üzerinde  psikolojik terör baskısı kurmak ve kaos ortamı sağlamak değil midir?

Bugüne kadar dünyanın her  tarafında  terör  hareketlerine bakarsak, bunun böyle olduğunu görürüz.Halkı korkuya ve endişeye sevk etmeden, devlete olan inancını kaybettirmeden ve en önemlisi sokaktan kaçırmadan bu kötü olayların üstesinden gelmemiz gerektiğine inanıyorum.Biz millet olarak bu tür sıkıntıları her zaman çektik ve daha fazla çekmek istemiyoruz.

Toplumun nezdinde ve sosyal seslilikte öncülük eden bazı kişilerin, şahsi ve siyasisi propaganda yerine, sağduyulu  uygulama içinde olmaları gerektiğini düşünüyorum. Çünkü böyle bir zamanda bize özgü değerlere daha çok sarılarak, birlik ve beraberlik vakti olduğuna inanıyorum.

Sayın Cemal Enginyurt’un kişisel sosyal hesabından yayınlamış  olduğu paylaşımı, bir Ünye’li olarak talihsiz bulduğumu belirtiyorum.Umarım değerli büyüğümüz ve abimiz  hatasını anlar ve bizimle hem fikir olur. Toplum olarak kırılganlığımızın hat safhada olduğu bir dönemde olduğumuz unutulmamalıdır.

    Saygılar

 Cihan ÇAKIR

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-