eskort samsun

ÜNYENETHABER

MODERN HİZMET, UYGUN FİYAT

MODERN HİZMET, UYGUN FİYAT
11 Ağustos 2015 - 11:18

mnşet

BAŞKAN YILMAZ; “SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN GEREĞİNİ YAPIYORUZ”

Altınordu ilçesi Bahçelievler mevkiinde bulunan; KafeKort, 3 adet asfalt saha ve 2 adet toprak saha Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan ORBEL A.Ş tarafından modernize edilerek halkın hizmetine sunuldu. k

Sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getirmek için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Enver Yılmaz; “Bu kapsamda modern hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyeti odaklı ve kaliteden ödün vermeden vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz” dedi.

ORBEL A.Ş uygun fiyatlarıyla herkesin gidebileceği bir kafeteryayı hizmete açtığını belirterek tenis kortları ile bu kadar iç içe olan bir yapının, Ordu’da tenis sporuna olan ilgiliyi artıracağını ve daha çok vatandaşın bu sayede spor yapacağını vurguladı.

ORBEL A.Ş Genel Müdürü Murat Uzar; “Ordu Büyükşehir Belediyesi kurulduktan sonra genişleyen iş sahasıyla devraldığımız işletmelerde ORBEL A.Ş olarak, Büyükşehir Belediye Başkanımızın gösterdiği hedefler doğrultusunda işletmeciliğini üstlendiğimiz tüm alanlarda önceliklerimiz vatandaşların memnuniyetidir. Bunun bir benzerini de KafeKort’ta göreceğimize inanıyoruz” dedi.

yunus_emre-21-214x30044 img288

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-