eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de Bugün Vefat Edenler

Ünye’de Bugün Vefat Edenler
11 Ağustos 2015 - 11:40

01.08.2015

Adsız364

Selim YURT Vefat etti

Aslen Giresun Alucura Pirilli Köyünden merhum Rasim oğlu Mehmet, Hayati, Ahmet ve Mustafa Yurt kardeşlein babaları, köprübaşı esnaflarından manav Ahmet, Turgut ve Turgay Teyin’in enişteleri Burhan Cemallıoğlu ve Yüksel Elken’in bacanağı Selim Yurt İpekyolu mahallesindeki evinde vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün ikindi namazına müteaikip Büyük Cami’de kılındıktan sonra Döşemedibi mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Mehmet YILDIZ Vefat Etti

Günpınar Mahallesinden merhum Hacı Şuruh Ahmet Yıldız’ın oğlu, merhum Abdullah ve Cemil  Yıldız’ın babaları, Aydın Çam, Yaşar Filiz ve İlyas Kabasakal’ın kayınpederi, Ahmet Yıldız’ın dedesi Çerkez Mehmet Yıldız vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip Büyük Cami’de kılındıktan sonra Şeyh Yunus aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hacı Mehmet DEMİR Vefat Etti

Akkuş Koçcuvaz köyünden Ömer, İsmet ve İsa Demir kardeşlerin babaları, Demirci Bekir Usta’nın amcası Hacı Mehmet Demir vefat etmişti.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip Akkuş Koçcuvaz Köyü Merkez Cami’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

yunus_emre-21-214x30044 img288

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-