eskort samsun

ÜNYENETHABER

BÜYÜKŞEHİR “YEŞİL MAVİ” İLE ÜNYE’DE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR “YEŞİL MAVİ” İLE ÜNYE’DE BULUŞTU
25 Eylül 2021 - 15:26

Büyükşehir Belediyesinin, Ünye’de düzenlediği kültür, sanat, spor etkinlikleri kapsamında Kent Orkestrası Cumhuriyet Meydanı’nda başlayıp Eski İskelede sona eren etkinlik düzenledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin “Yeşil Mavi Ünye’de buluşuyoruz” sloganıyla düzenlediği kültür sanat spor etkinlikleri Kent Orkestrasının performansıyla başladı.

Düzenlenen etkinlikte Orkestra şehri gezdikten sonra Ünye Eski İskele kumsalında, Su Sporları ve Spor Aktiviteleri, Sanat Atölyeleri ve Ünye’nin Dünkü Çocuklarının etkinlikleri ile son buldu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Asım Suyabatmaz A52 TV’nin kameralarına yaptığı açıklamada şu sözleri ifade etti;

“Ünye ilçemizde inanılmaz güzel doğa harikası kumsalımızda dolu dolu etkinliklerle görmek için Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak ve Sayın Hilmi Güler’in talimatıyla spor, sanat ve kültürel aktiviteleri canlandırdık. Bu sayede 3 ay değil 12 ay boyunca turizme ve ekonomik kalkınmaya amaçlıyoruz. Bugün burada kano sporu, Ünye’nin Dünkü Çocuklarının kültürel aktiviteleriyle ve Ünye’de ilk kez uygulanan kumda heykel çalışmalarıyla tüm güne dahil olan çalışmaya dahil olmuş oluyoruz.” dedi.   

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-