eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Vatandaşlarımızın Rahatı İçin Gece Gündüz Çalışıyor

Başkan Vatandaşlarımızın Rahatı İçin Gece Gündüz Çalışıyor
12 Ağustos 2015 - 7:46

_BLD8753

‘Hizmet Görmeyen Mahalle Kalmayacak’

Ünye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen parke yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.Burunucu,Ortayılmazlar ve yunus_emre-21-214x30044Atatürk mahallelerinde devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Ahmet Çamyar, ‘Hizmet Görmeyen Mahalle Kalmayacak’ ilkesiyle yola çıktıklarını hatırlatarak bu ilke çerçevesinde çalışmaların devam edeceğini belirtti.

İlçe genelinde birçok mahallede yol onarım ve bakım çalışmalarını sürdüren Ünye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Burunucu ve Ortayılmazlar mahallelerinde parke yol döşeme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Aynı anda birçok alanda yol yapım işlerini devam ettiren Ünye Belediyesi ışıklandırma, park bakım ve yapım işlerini de hızlandırdı.

Burunucu, Ortayılmazlar ve Atatürk mahallelerinde devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Ahmet Çamyar, beton yol ve parke yol yapım çalışmaları ile vatandaşların ulaşım sorununu çözeceklerini ifade etti.

vatandaşlarımızın rahatı için gece gündüz çalışıyoruz’

“vatandaşlarımızın rahat ve temiz bir şekilde yaşamaları için gece gündüz çalışıyoruz” diyerek sözlerine başlayan Başkan Ahmet Çamyar, “ biz göreve ilk geldiğimizde hizmet görmeyen mahallemiz kalmayacak dedik ve bu ilkeyle bugüne kadar çalışmalarımızı sürdürdük. Amacımız ilçemizin genelinde vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir. Bu kapsamda yürüttüğümüz çalışmalardan biri olan parke yol çalışmalarımız Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından şehrin birçok noktasında devam ettiriliyor.  Şuanda Tezel Sokaktayız, buraya gelmeden önce de Çakırtepe’mize çıkan Nuribey Caddemizde idik. Atatürk mahallemizde vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda çocuk oyun parkı ve spor aletlerinin olacağı bir alanı mahallemize kazandırmış olacağız. Her iki cadde de vatandaşlarımızın Çakırtepe’ye çıkmak için en çok kullandığı güzergahlar. Bu iki güzergahta da yol yenileme ve img288parke yol çalışmalarımız devam ediyor.  Hemşerilerimiz özellikle üst bölgede trafik sıkışıklığı yaşamasın diye bir çok noktadan iniş planladık” şeklinde konuştu.

Çömlekçilik sanatı yeniden gün yüzüne çıkıyor

Bir yandan Ünye’nin her noktasında çalışmalar yürütürken diğer yandan da şehrin tarihi kimliğine sahip çıktıklarını belirten Başkan Çamyar, Çömlekçilik sanatını yeniden gün yüzüne çıkarmayı planladıklarını ifade etti. Başkan Çamyar konuyla ilgili, “Nuribey Caddemizde eski çömlekçilik sanatımızın ön plana çıkması ile ilgili bir fırınımızı gün yüzüne çıkaracağız. Bununla ilgili gerekli talimatları arkadaşlarımıza verdik, mülk sahibi ile irtibata geçip yarından itibaren gerekli temizlik işlemlerini yaparak orada yeniden çömlek üretimi yapılabilir mi bunun altyapı çalışmasını yürütüyoruz.  Ben yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

_BLD8617 _BLD8621 _BLD8716 _BLD8741 _BLD8753

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-