eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Tüfad Ordu Şubesi Görev Dağılımını Yaptı

Tüfad Ordu Şubesi Görev Dağılımını Yaptı
editor( unyenethaber@hotmail.com )
11 Ağustos 2015 - 17:38

tufad02

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçim sonucunda Tüfad Ordu Şubesi’nin yönetimini kazanan Turgut Kır başkanlığındaki yeni yönetim kurulun ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi.

 

3 Ağustos 2015 tarihinde yapılan Tüfad Ordu Şubesi seçimi sonrasında Ordulu antrenörlerin oyunu alarak seçilen Turgut Kır başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. 6 Ağustos 2015 Perşembe günü akşam saat 19.00’da Tüfad Ordu Şubesi’nde ilk toplantısını gerçekleştiren Turgut Kır başkanlığındaki yeni yönetim kurulu görev dağılımını da gerçekleştirmiş oldu.

İşte görev dağılımı

Yapılan görev dağılımında Turgut Kır başkanlığında yeni yönetim kurulunda Mahmut Nambaş ve Ahmet Şahin başkan yardımcısı, Onur Aksu genel sekreter, Nurullah Başköy muhasip üye, Bekir Mağden veznedar olarak görev alırken Çağlar Çakır ve Haydar Demir eğitim ve kültür sorumlusu oldu. Hüseyin Sarı’nın basın sözcüsü olarak görev aldığı yeni yönetim kurulunda İbrahim Yıldırım, Oktay Çelikkol, Kartal Tokat, Hakan Yurdakul, Murat Aydın, Cumhur Yılmaz ise ilçe sorumluları oldular.

Başkan Turgut Kır teşekkür etti

Tüfad Ordu Şubesi Başkanı Turgut Kır, ilk toplantının ardından yaptığı açıklamasında Tüfad Ordu Şubesi olarak görev dağılımlarını yaptıklarını belirtirken 3 Ağustos tarihinde yapılan seçimde sandık başına gelerek oylarını kullanan tüm antrenörlere teşekkür etti.

Başkan Turgut Kır açıklamasında şunları kaydetti: “Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (Tüfad) Ordu Şubemiz bir seçim süreci geçirdi ve demokratik bir seçim sonucunda Ordulu antrenörlerimizin desteğini alarak göreve getirilen yeni yönetim kurulumuz olarak bugün görev dağılımı yapmak üzere bir araya geldik. Öncelikle başta ifade ettiğimiz gibi Tüfad Ordu Şubemiz için heyecanlı geçen bir seçim süreci yaşadık. Seçim öncesinde bütün antrenörlerimizle bir araya gelerek onların fikirlerini de alarak bu yarışa girdik. Gerçekten Tüfad Ordu Şubemize yakışan bir seçim oldu. 3 Ağustos 2015 tarihinde antrenörlerimiz sandık başına gitti ve tercihlerini bizden yana kullanarak 3 yıllığına bizleri göreve getirdiler. Seçimde sandık başına gelerek oylarını kullanan tüm antrenör arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. 20 yıl Tüfad Ordu Şubemiz başkanlığını yürüten ve tekrar aday olmayan Üstün Türközer hocamızın da onayını alarak çıktığımız bu yarıştan anlımızın akı ile çıktık. Şimdi Tüfad Ordu Şubesi başkanı olarak eski başkanımız Üstün Türközer hocamızdan nöbeti devraldık. Bu bir nöbet değişimi diye düşünüyorum. Üstün hocamıza bu güne kadar verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum ve kendisini her zaman onursal başkanımız olarak göreceğimizi de ifade etmek istiyorum.”

“Bu yarış hizmet yarışıydı”

Tüfad Ordu Şubesi Başkanı Turgut Kır yaptığı açıklamasının devamında Tüfad Ordu Şubesi için Necdet Sarıalioğlu ile yarıştıklarını, kendilerinin bu yarışı Ordulu antrenörlere hizmet yarışı olarak gördüklerini sözlerine ekledi. Necdet Sarıalioğlu ve ekibine de teşekkür etmeyi ihmal etmeyen başkan Kır sözlerine şu şekilde devam etti: “Seçim yarışında birlikte yarıştığımız Necdet Sarıalioğlu hocamıza ve ekibine de teşekkür ediyorum. Seçimlerin olmazsa olmazı adaylardır. Güzel bir yarış oldu. Ben Tüfad Ordu Şubemiz için yapılan bu yarışın antrenörlerimize hizmet etme adına bir rekabet yarışı olduğunu düşünüyorum. Necdet Hocamız ve ekibi de Ordulu antrenörlerimize hizmet etmek adına bu yarışta var oldular, biz de aynı niyetle hizmet etmek adına yola çıkmıştık. Neticede antrenörlerimiz bu hizmeti bizim yapmamız konusunda karar verdiler.”

“Sözlerimizin arkasındayız”yunus_emre-21-214x30044

Tüfad Ordu Şubesi Başkanı Turgut Kır, Ordulu antrenörler ve Ordu futbolu için ellerini taşın altına koyduklarını, ekibinin genç ve dinamik olduğunu ifade ederken yönetim olarak seçim öncesinde antrenörlere verdikleri sözlerin arkasında duracaklarını söyledi. Kır açıklamasında; “Tüfad Ordu Şubemizin yeni yönetim kurulu olarak biz Ordulu antrenörlerimiz ve Ordu futbolu için elimizi taşın altına koyarak, Tüfad Ordu Şubemizi yeni vizyonu ile harekete geçireceğiz. Hizmet etmenin zor yanları mutlaka vardır. Ancak özellikle yönetim kurulumuza davet ettiğimiz antrenör arkadaşlarımız genç, dinamik, fikir üretebilen, yeniliklere açık, vizyon sahibi arkadaşlardan oluşuyor. Kendi aramızda yaptığımız görev dağılımının gereği olarak bu günden itibaren kollarımız sıvayarak işe koyulacağız. Nasıl seçimde ilçelere giderek antrenörlerimizle bir araya geldiysek bundan sonra yönetim kurulu toplantılarımızı zaman zaman ilçelerde yapmayı ve antrenör arkadaşlarımızın sorunlarını yerinde konuşmayı ve onların önerilerinden istifade etmeyi planlıyoruz. Tüfad Ordu Şubemiz için seçim öncesinde antrenörlerimize verdiğimiz sözlerin arkasında olacağız ve aşama aşama bu hizmetleri yerine getireceğiz. Başta Tüfad Evi olmak üzere verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz.” Şeklinde konuştu.

img288“Kucaklayıcı bir yönetim olacağız”

Tüfad Ordu Şubesi Başkanı Turgut Kır, yönetim olarak tüm antrenörler için birlik ve beraberlik mesajları verirken antrenörlerin sorunları ile ilgileneceklerini ve herkesi kucaklayan bir yönetim olacaklarını söyledi. Başkan Kır, açıklamasını şu cümlelerle sürdürdü: “Tüfad Ordu Şubesi’nin yeni yönetim kurulu olarak Ordu ilimizdeki tüm antrenörlerimizi temsil ettiğimizin bilinci ile tüm antrenörlerimizle birlik ve beraberlik içinde herkesi kucaklayıcı bir yönetim olacağımızı herkese duyurmak istiyorum. Seçimlerde bizimle olmuş veya olmamış fark etmez biz tüm antrenör arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğiz. Bu yönetim bütün antrenörlerimizin sorunları ile ilgilenecek, kucaklayıcı bir yönetim olacak. Derneğimize halen üyelik kaydı yapılmamış antrenör arkadaşlarımız var. Önceliğimiz bu arkadaşlarımızın üyelik kayıtlarını yapmak olacak. Antrenörlerimiz arasında iletişimi ve haberleşmeyi daha kolaylaştırmak amacıyla mesajlaşma sistemimizi en kısa sürede devreye sokmayı planlıyoruz. İletişim çağında Ordulu antrenörler olarak önce birbirimize daha çabuk ve daha kolay erişim sağlamamız gerekiyor. Web sitemiz faal durumda, buradan antrenörlerimizin istifade etmeleri için gerekli güncellemeleri yapıyoruz. Burada yaptığımız duyuruları mesajlaşma sistemimizde de kullanacağız. Ordu ilimizde antrenörlerimizin belli başlı sorunları var bunları biliyoruz. Çözüm noktasında da işbirliği yapacağımız kurum ve kuruluşlar olacak. Bunlarla önümüzdeki aylarda ortak çalışmalar yapacağız. Yoğun bir çalışma sürecine giriyoruz. Bu konuda yönetim kurulumuz ile en kısa sürede çalışmalarımıza başlayacağız. Diğer yandan ilçelerden yönetimimize dahil ettiğimiz önemli arkadaşlar var onlar bulundukları ilçelerde gözümüz, kulağımız olacaklar. Onlara da büyük iş düşecek. İnşallah bu yükü birlikte omuzladık, Allah’ın izniyle elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Yönetim Kurulumuzun bugünkü yaptığı toplantının sonucunda görev dağılımımız şu şekilde oluştu:

YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI:

Başkan: Turgut Kır

Başkan Yardımcıları: Ahmet Şahin, Mahmut Nambaş

Genel Sekreter: Onur Aksu

Muhasip Üye: Nurullah Başköy

Veznedar: Bekir Mağden

Eğitim ve Kültür Sorumlusu: Haydar Demir, Çağlar Çakır

Basın Sözcüsü: Hüseyin Sarı

İlçe Sorumluları: İbrahim Yıldırım, Oktay Çelikkol, Kartal Tokat, Hakan Yurdakul, Murat Aydın, Cumhur Yılmaz

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P