eskort samsun

ÜNYENETHABER

ORDU’DAN EDİRNE’YE SICAK ASFALT DÖKÜLÜYOR

ORDU’DAN EDİRNE’YE SICAK ASFALT DÖKÜLÜYOR
12 Ağustos 2015 - 16:19

VİDEO HABER

10988293_630421157060373_1161841170346785518_o

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, birçok bölgede alt yapısını tamamladığı 752 km’lik yol ihalesinin sıcak asfalt dökümünün ikincisini bugün gerçekleştirdi. Düzenlenen törenle, Eskikızılcakese-Şenyurt-Keşköy-Çöteli Mahalle yolunun sıcak asfaltı döküldü.

Programa; Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, Genel Sekreter Yardımcıları Hikmet Yıldırım ve Bülent Civelek,  Daire Başkanları, Muhtarlar, Şube Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ;

“ORDU’DAN EDİRNE’YE SICAK ASFALT DÖKÜYORUZ

‘Bugün burada Eski Kızılcakese ve Keş Köyü Mevkinde bulunan 5 km’lik sıcak asfaltımızın sembolik olarak gerçekleştirilen açılışında bulunmaktayız. Bununla birlikte çalışmalarımız devam ederken yine Ünye’nin bir çok mahallelerinde gerçekleştirmiş olduğumuz beton yol ve yine sıcak asfalt çalışmalarımız var. İnşallah onlarda tüm hızıyla devam ederken en kısa zamanda sonuçlandıracağız.

Baktığımız zaman bu çalışmalarımız da ciddi bir gecikme oldu. Fakat bu gecikmeler tamamen hava muhalefetlerinden kaynaklandı. Meteorolojiye göre son 60 yılın en yağışlı Mayıs ayını geçirdik ve 75 gün boyunca müteahhit firmamız bu çalışmalarına ara vermek zorunda kaldılar. Görmüş olduğunuz bu yol da dahil olmak üzere yaptırmış olduğumuz img288yollar en az 25 – 30 yıl boyunca garanti altında bulunmaktadır. Bu da demek oluyordur ki en az 25 – 30 yıl boyunca vatandaşlarımız bu yoldan en iyi şartlarda faydalanabilecek. Akabinde ise bu yollarımız bu şekilde kalmayacak kenarlarına V kanalları,  trafik çizgileri de olacak ve sonuç itibariyle Avrupa’nın en gözde caddelerinde bulunan yollardan daha kapsamlı bir hal alacak.

Ünye Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar’ın da dediği gibi yol medeniyettir. Yol her şey ve yol yoksa hiç bir şey olmuyor. Buralara ne kadar güzel ev yaparsanız yapın yol olmadığı sürece gelip gitme noktasında ciddi anlamda sıkıntılar yaşıyoruz. Gerçekleştirmiş olduğumuz bu yol çalışmaları sonucunda da Karadeniz sahil yolu ciddi anlamda bir huzura kavuştu. Fakat bu bağlamda buranın iç bağlantı yolları da önemliydi. Bizler bu yolları da yaparak oraları da rahata kavuşturduk.

Kentsel Dönüşüm Projesi Bakanlıktan Onay Aldı

Şuan için Hükümetimizin ve Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuşun bizlere desteği sonsuz. Son dönemlerde baktık ki bir koalisyon sıkıntıları yaşandı ve hükümetsiz olmayacağını anladık ve hemen bir şeylere fren koyduk. Akabinde ise Kentsel Dönüşüm projelerimizi hemen beklemeye aldık. Sonrasında ise baktık ki seçim olacak ve hükümet kurulacak Ünye’nin ve Fatsa’nın Kentsel Dönüşüm Projeleri dahil olmak üzere Bakanlar Kurulundan geçirdik. Söz verdiğimiz gibi Ünye’nin de Kentsel Dönüşümünü Ünye Belediyesini de yanımıza almak şartıyla hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz.

Bizler Recep Tayyip Erdoğan’ın öğrencileriyiz

Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan kurmuş olduğu bu partide şu zamanki döneme kadar Ordu’ya ve Türkiye’ye ne söz verdiyse hepsini yaptı. Bizlerde bu partinin çatısı altın da ne söz verdiysek hepsini yapacağız. Bundan yana hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Yalnız o kadar çok panik ve aceleci bir tavır var ki vatandaşlarımızda, önce bu paniği ve aceleci tavrı üstümüzden atmalıyız.

Cumartesi günü Ünye Kadınlar Plajını hizmete sunuyoruzyunus_emre-21-214x30044

Geçtiğimiz günlerde Perşembe de bulunan kadınlar plajını hizmete sunduk ve 10 gün içerisinde 12 bin kişi tarafından ziyaret edildi. Allah’ın izni ile Ünye’de bulunan Kadınlar Plajını da 15.08.2015 yani Cumartesi günü açılışını gerçekleştirerek Ünyeli vatandaşların hizmetine sunacağız.

81 il içerisinde oy yüzdesi düşmeyen tek il Ordu 

Ak Partinin, 81 il içerisinde 30 Mart seçimleri ile kıyaslandığında oy yüzdesi düşmeyen tek il Ordu. Bizler 30 Mart seçimlerinde aldığımız %54’lük oyumuzu korurken nedense CHP’nin %36’lık oyu %28’lere düştü. Peki CHP nasıl 2 Milletvekili gönderdi ? Bunu da MHP’nin çok konuşan fakat hiç bir şey üretmeyen adaylarına sormak lazım.” diyerek herkese saygılarını ve sevgilerini iletti.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR ise;

”Ülkelerin kalkınması için, refahı için ve gelişip kalkınması için hiç kuşkusuz yol vazgeçilmez bir olgudur. Çünkü yollar bizleri sevdiklerimize kavuşturur. Yol aslında baktığımızda erişilebilmek demek, yol ürettiklerimizi satabilmek demek ve yol aslında üretebilmek demek. Çünkü yol olmadan hiç bir şey olmuyor. Bugün burada 5 km’lik sıcak asfalt yolunu Ünye ile buluşturan ve sevdiklerimize daha hızlı bir şekilde kavuşmamıza vesile olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Ever Yılmaza en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.

Bu bağlamda sadece burası değil, Ünye’nin bir çok noktasında bu çalışmalar hızlı bir şekilde seyir ediyor. Şehrimizin doğusundan batısına kadar her yerinde bir taraftan doğal gaz, bir taraftan YEDAŞ, bir taraftan Büyükşehir Belediye Başkanlığımız ve bir taraftan Ünye Belediye Başkanlığımız çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam ediyor.  Ve şehrimiz şu zamanlarda bir şantiye haline dönüşmüş durumda fakat bundan aylar sonra bu güzelliklerin hepsinden bizler faydalanacağız. Hemşehrilerimiz bunun bilinci içerisinde.

Son dönemde etrafımızda bir fitne fırtınası estirilmeye çalışılıyor. Bunu halkımız son derece iyi değerlendiriyor, iyi özlemliyor ve iyi analiz ediyor. Sonuç olarak ta hiç kuşkusuz sandık önüne geldiğinde gerekli cevabı yine halkımız vermeyi beklemektedir. Büyüklerimiz çok iyi bilirler, ”Sap ile Samanı ayırmak için fırtınalı hava beklenir” onun için sap ile samanı ayırmak için halkımız sandıkların önlerine gelmesini bekliyor.” şeklinde açıklamalarda bulunurken herkesi selamlayarak teşekkürlerini iletti  ve Eski Kızılcakese Köyüne yapılmış olan sıcak asfaltın hayırlı uğurlu olmasını diledi..

VİDEO HABER YÜKLENİYOR…

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-