eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÇIRAKLI’DAN BAŞKAN TAVLI’YI TERLETEN TALEPLER

ÇIRAKLI’DAN  BAŞKAN TAVLI’YI TERLETEN TALEPLER
08 Ekim 2021 - 9:42

Ünye Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısında konuşan İyi parti meclis üyesi Murat Çıraklı Ünye’ye yapılacak fakülde hakkında yeni taleplerini iletti. Çıraklı aynı zamanda gazetemizde gündeme getirdiğimiz Ünye Belediyesine ait konkasör maliyetini Başkan Tavlı’ya sordu.

MECLİS ÜYESİNİNDEN KONKASÖR SORUSU

Murat Çıraklı “Sayın Başkan konkasör tesisi için 30 milyon maliyeti oldu dediniz.Biz masraflar ve maliyet harcamalarıyla ilgili doküman alabilir miyiz?” derken.

Başkan Tavlı’da Çıraklı’nın soruna “Elbette ben en kısa sürede bizzat dökümleri size ulaştıracağım. Onun derdini de tam maliyetimizi de değeri arasındaki sebepleri birlikte istişare ederiz. O konuda da Bizden masraflar ve maliyet harcamalarıyla ilgili doküman alabilirmiyizin ince ayrıntısına kadar bilgilenmenizi sağlamak için elimizden geleni yaparız.” dedi.

YENİ FAKULTE AÇILSIN

Murat Çıraklı;”Sayın Başkanım Türkiye’de Büyük Şehir olan yerlerin birçoğunda üniversite var. Bandırma’da, Trabzon’da, Samsun’da, Konya’da var. Ünye’nin nüfusu 130 bin yani tahminen de 35 ilden büyük bir yer. Biz hala yıllardan beri Ünye Büyük Şehir olduktan sonra maalesef nedense siyasidenimdir, bizden mir hiç bilmem. Çok şükür temel atıldı. Burayla ilgili ben ifade ettim. Eski iktisat fakültesi olacağına niye eczacılık fakültesi olmasın Ünye’de bunun girişimi için ne yapmamız lazım?”dedi.

BİZ SÖZÜMÜZÜ TUTALIM

Hüseyin Tavlı;”Arkadaşlar bunun yerine biz onları konuşacağımıza üniversiteye verdiğimiz sözü Ünye ilçesi olarak genel yönetim, STK, sanayicilerimiz, siyasetçilerimiz hep birlikte verdiğimiz sözü yerine getirelim. Sizin burada sözünü ettiğiniz iktisat fakültesi değil başka fakültelerinde burada yapıldığını gördük. Konuşmak yerine önce üzerimize düşen sorumluluğu biz yerine getirmeliyiz ve getirdikten sonra gereğini karşı taraftan talep etmeliyiz.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-