eskort samsun

ÜNYENETHABER

BU AĞAÇLARIN GÜNAHI NE?

BU AĞAÇLARIN GÜNAHI NE?
13 Ağustos 2015 - 0:36

KAŞ YAPARKEN GÖZ ÇIKARMAYIN…VİDEO HABER

Adsız

 

Vatandaşlar Kapalı Spor Salonu ile Ünye Şehir Stadının arasında bulunan Ağaçların kuruması yönünde tepkili.

Ünyeli Vatandaşlarla yapmış olduğumuz röportajlar doğrultusunda, Kapalı Spor Salonu ile Ünye Şehir Stadının arasındaki alanda bulunan Ağaçların kurutulmak istendiği söylediler.yunus_emre-21-214x30044

Özellikle Çarşamba günleri bu alanda pazar tezgahı kuran esnaflar, bu ağaçların kendilerine gölge alan sağladığını ve bu ağaçların buradan yok olması halinde, alanın, hem çirkin bir görüntüye bürüneceğini hemde kendilerinin bu gölgelik alandan faydalanamayacağını dile getirdiler.

Bu bağlamda mikrofonlarımıza açıklamalarda bulunan vatandaşlar ve esnaflar; ”Şuan yaşıyor olduğumuz bu yaz mevsiminde, bu alanda bulunan ağaçlara bakıldığında etrafa bir sonbahar görüntüsü sergiliyor. Şu mevsimde burada bulunan ağaçların yapraklarının yemyeşil olup püfür püfür esmesi gerekirken, ortada ciddi anlamda çirkin bir görüntü var.

AĞAÇLARINDA CANLI OLDUĞU UTULMAMALI

Akabinde ise bu gibi siyasi büyüklerin sadece insanlara hizmet etmesi yetmiyor. Ağaçlarımız da birer canlı. Doğada bulunan ağaçları kurutmak onları kesmek bence çok yanlış bir düşünce. Bu siyasi büyüklerimiz Allah razı olsun bir taraftan yapıyor fakat diğer taraftan da yıkıyor.” şeklinde ifadelerde bulundular.

Geçtiğimiz günlerde bu durumu şikayette bulunduklarını fakat ciddiye alınmadıklarını dile getiren esnaflar ve vatandaşlar; ”Geçtiğimiz günlerde bu durumla ilgili şikayette bulundum fakat ciddiye alınmadım. Akabinde ise daha yüksek amirliklere şikayetimi bildirdim ve img288hemen sonrasında bulunduğumuz alana sulama aracı gönderildi. Burada bulunan ağaçları suladı ve ağaçlar kendilerine geldi, yapraklar açtı, yeşillendi. Fakat baktığımız zaman şuan yine aynı durum söz konusu.

Gerçekleştirilen çalışmalar sırasında da ağaçların ciddi anlamda zararlar gördüğünü dile getiren esnaflar ve vatandaşlar; ”Bir kaç haftadır burada bir çalışma gerçekleşmekte. Evet güzel şeyler yapılıyor ve bu yapılan çalışmaların gerçekleşmesine vesile olan herkesten Allah razı olsun. Fakat bir yandan da yıkılıyor. İş makineleri gelip bu ağacın dibine çakıllar döküyor ve toprağın nefes almasını zorlaştırıyor. Kepçeler ağaçlara vurarak zararlar veriyor. Bizler bunların olmasını istemiyoruz.” şeklinde ifadelerde bulunurken bir taraftan yapılıp diğer taraftan yıkılsın istemediklerini dile getirdiler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-