eskort samsun

ÜNYENETHABER

USLU FINDIK BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

USLU FINDIK BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
13 Ağustos 2015 - 9:23

Türkiye’de en hızlı büyüyen ilk 100 şirket arasına girdi. 

uslu_findik_ilk100e_damga_vurdu-1-620x425

Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu’nun şirketi Uslu Fındık, Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde All World Network ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğiyle 2011-2013 döneminde satış geliri artış hızına göre yapılan sıralamada, Türkiye’de en hızlı büyüyen ilk 100 şirket arasına girdi.
Uslu Fındık, aynı zamanda Türkiye’de hızlı büyüyen ilk 100 şirket arasında fındık sektöründe tek firma oldu.

Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu’nun şirketi Uslu Fındık, TOBB öncülüğünde All World Network ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliği ile gerçekleştirilen, 2011-2013 döneminde satış geliri artış hızına göre yapılan sıralamada Türkiye’de en hızlı büyüyen 100 şirket arasına girdi.Ünye Ticarte Borsası Başkanı ve Uslu Fındık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, ödülünü TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’ndan aldı.

Mustafa Uslu, konuya ilişkin gazetemize yaptığı açıklamada, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde All World Network ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğiyle 2011-2013 yılları arasında şirketlerin verilerini alarak değerlendirmeler yapıldı. Buna göre derecelendirmeler yapıldı. Biz de Uslu Fındık olarak ilk 100 şirket içine girdik. 10 Ağustos tarihinde Çırağan Oteli’nde gala yemeği ve ardından ödül töreni yapıldı. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun elinden ödülümüzü aldık. Bu büyümemiz de mücadele ediyoruz, prensipli çalışma, özveri, şirket içerisindeki birlik ve beraberlik hepsi bir araya geldiğinde başarı geliyor” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-