eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Çamyar, Başarının Sırlarını Anlattı

Başkan Çamyar, Başarının Sırlarını Anlattı
13 Ağustos 2015 - 15:00

_BLD9314

yunus_emre-21-214x30044 Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Türkiye genelinden özel kurs programı için Yusuf Bahri Anadolu Lisesi’ne gelen öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Çamyar, öğrencilere öğrenim hayatları boyunca karşılarına çıkacak zorluklar karşısında kararlı olmaları ve azimle çalışmalarını sürdürmeleri tavsiyesinde bulundu.

Yusuf Bahri Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Mesleğe Hazırlık ve Yetiştirme Kursu’na katılan 70 kadar öğrenciyle bir araya gelen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, öğrencilerle yaklaşık bir saatlik bir söyleşi gerçekleştirerek öğrencilere deneyimlerini ve başarılı olmanın sırlarını anlattı. 13 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde Türkiye’de eğitim alanında önemli gelişmelerin yaşandığını kaydeden Başkan Çamyar, yapılan yatırımlarla eğitimde çağ atlandığına vurgu yaptı.

“Yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin hayata doğru bir şekilde hazırlanması için onlarla bir arada olmamız, doğru iletişimi kurmamız şart” diyen Başkan Çamyar, Ülkenin geleceğinin emanet edileceği gençleri hayata doğru bir şekilde hazırlamanın önemine dikkat çekti. Başkan Çamyar, söyleşinin amacı ile ilgili “Gençlerle buluşup, onlarla bir arada olmamız, doğru iletişimi kurmamız şart. Gençlerin büyüklerden, büyüklerin gençlerden beklentilerini doğru olarak analiz etmemiz lazım. Bu yüzden gençlerle bu tür buluşmaları önemsiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

img288

Kendi deneyimlerini ve öğrencilik yıllarındaki anılarını öğrencilerle paylaşan Başkan Çamyar, öğrencilere bazı öğütlerde bulundu. Başarılı olmanın sırrını disiplinli ve düzenli çalışmaya bağlayan Başkan Çamyar, eğitim hayatı boyunca yaşanacak zorluklarda öğrencilere kararlı olmaları ve özveri ile çalışmaları tavsiyesinde bulundu. “Si
zler yarınlarımızın teminatısınız” diyen Başkan Çamyar, belediye olarak öğrencilerin her zaman yanında olacaklarının altını çizerek hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını ifade etti.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-