eskort samsun

ÜNYENETHABER

LİMAN İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

LİMAN İÇİN BİR ARAYA GELDİLER
14 Ağustos 2015 - 3:19

S.S 73 Nolu Taşımacılar kooperatifi  Ünye Liman Başkanlığı ile  Ünye Limanıyla ithalat ve ihracat yapan firmaları bir araya geldi.

BJHJ

 

S.S. 73’nolu Damperli Motorlu Taşımacılar Kooperatifi  , Ünye Limanı ile iş yapan firmaların sorunlarını dile getirebilmeleri, fikir alışverişinde bulunabilmeleri ve sorunların çözümü noktasında neler yapılabileceği hususlarını değerlendirmek amacıyla Ünye Limanıyla ithalat ve ihracat yapan firmalarla, Ünye Liman Başkanlığını bir araya getirdi.

12.08.2015 tarihinde, Ünye Atik Otel’de sorunları görüşmek, tanışmak ve birlik ve beraberlik içerisinde ticareti geliştirmek adına düzenlenen bu program, sohbet havasında devam ederken, Ünye Liman Başkanı Uğur Uzunoğlu, Ünye Gümrük Müdürü Nihat Avcı, Ünye Gümrük Müdürlüğü Adli Kolluk Gemi ve Liman Kontrol Amiri Mücahit Baru, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar, Ünye Liman İşletme Müdürü Hüseyin Işgın, Deniz Polisi Cezmi Duru, Liman İşletme Memuru Şükrü Gümüş, Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü Sağlık Memuru Hakan Demirtaş, S.S. 73’nolu Damperli Motorlu Taşımacılar Kooperatif Başkanı Ümit Özkan ve Ünye limanıyla ithalat ve ihracat yapan firma temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Yemekte Ünye Limanıyla ithalat ve ihracat yapan firmalar, Ünye Liman Başkanı Uğur Uzunoğlu’na, liman kullanım fiyatlarının yüksek oluşu, liman platformunun ne zaman büyütüleceği, liman sahasının temizliğinden bentomit firmalarının etkilendiği, Ünye limanının acilen odun ve tomruk ithalatına açılması, Ünye limanını Balıkçılar Kooperatifi tarafında bulunan kısmın balıkçılık sezonu dışında ithalat ve ihracata açılması, liman içi taramaların (kumun boşaltılması, temizlik) acilen yapılması, liman girişinin belirleyici levhalarla işaretlenmesi ve liman kavşağına trafik ışığı konulması konularını aktararak bu konular hakkında görüşmeler gerçekleşti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-