eskort samsun

ÜNYENETHABER

MECLİS,  AĞUSTOS AYI TOPLANTISINI YAPTI…

MECLİS,  AĞUSTOS AYI TOPLANTISINI YAPTI…
13 Ağustos 2015 - 19:00

mnşta

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ağustos ayı olağan toplantısını bugün gerçekleştirdi. Oturum başkanlığını Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh’un yaptığı Ağustos ayı toplantısında, ihtisas komisyonundan gelen raporlar ile dairelerinden gelen teklifler görüşüldü.

 

Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda yapılan olağan toplantıda; İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporları, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Mali hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın teklifleri görüşülerek karara bağlandı.

 

BÜYÜKŞEHİR’DEN HUZUREVİ İNŞAATINA DEV DESTEK…

 

Fatsa Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve kaba inşaatı tamamlanan Fatsa Huzurevi projesinin tamamlanarak, hizmet vermeye başlaması için Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 milyon lira ödenek ayrılması, mecliste oy çokluğu ile kabul edildi. Teklifin onaylanmasından sonra söz alan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan; ”Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın belirlediği standartlar çerçevesinde yapımına başladığımız, bölgeye hizmet verecek Huzurevi Projesi’ne desteklerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

yunus_emre-21-214x30044 img288

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-