eskort samsun

ÜNYENETHABER

FINDIK HAKKINDA DEDİKODULARA İNANMAYIN

FINDIK HAKKINDA DEDİKODULARA İNANMAYIN
17 Ağustos 2015 - 1:00

VİDEO HABER

gr

 

Duraklar Fındık Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri DURAK yeni fındık sezonunun gelmesiyle beraber gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Başkan DURAK, kamuoyunda dolaşan dedikodulara aldırış edilmemesi gerektiğini belirterek açıklamasına devam etti;

“Dedikodulara aldırış etmemek lazım”fdfre

Şu anda fındık piyasaya tam olarak gelmediği için kesinleşmiş bir  şey yok.Fındık piyasaya indiğinde durum belli olacak. Kamuoyunda fındığın farklı fiyatlardan alıcı bulduğu konuşuluyor fakat hiçbirinin doğru olmamasıyla beraber biraz daha beklemek gerektiğini düşünüyorum.

Bu yıl geçen seneye oranla daha fazla fındık var.Geçen yıl ki rekolte 500 milyon kilo iken bu yıl fındığın ne kadar yandığı söylense de 700 milyon kilonun üzerinde olmasını umuyoruz.Ayrıca fındıklarında biraz bekletildikten sonra daha iyi hatta akıllarından geçen fiyatlara satacaklarına inanıyorum.

Ürünün fazla olduğu zamanlarda emanet fındık vermek oldukça önemlidir.Her yıl olduğu gibi bu yılda emanete fındık verirken çok dikkatli olunması gerekiyor.Fakat vatandaş kendi malına kendi sahip çıkarsa daha sağlıklı olur.Fındığı muhafaza ederken ise iyi kurutmak ve naylon çuvala konulmamasını öneriyoruz.Aksi takdirde fındık çürüyebilir.

“Bu fındıklar hiçbirimizin değildir”

Fındık bu ülkenin ve bu milletin ürünüdür.Her vatandaş fındığa en iyi şekilde koruyup kollamak zorundadır.Çünkü fındık bizim ülkemize döviz kazandıran milli gelirimizdir.BATU cafe 100X100 dekota

yunus_emre-21-214x30044 img288

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-