eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de Bugün Vefat Edenler

Ünye’de Bugün Vefat Edenler
18 Ağustos 2015 - 12:20

18.08.2015

Adsız364

Hacer ERGİN Vefat Etti

Aslen Çatalpınar Pozmanlı mahallesinden Kazım ve Nazım Aydın’ın kardeşi, Ali ve Selim Aydın’ın halaları, Şerif kızı Hacer Ergin Samsun’daki evinde vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün ikini namazına müteakip kılındıktan sonra Samsun’daki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Makbule GÜMÜŞ Vefat ETTİ

Pelitliyatak Çalca mahallesinden merhum Ali Gümüş’ün kızı Makbule Gümüş Vefat Etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip Kurtboğaz köyünde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Ahmet TOKAÇ Vefat Etti

Denizbükü Köyü Beyli mahallesinden merhum Yakup Tokaç’ın oğlu, merhum Osman ve Yusuf Tokaç’ın kardeşleri, Süleyman, Mustafa ve merhum Yakup Tokaç babaları, Ali Kaya’nın kayınpederi Ahmet Tokaç vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip Denizbükü köyü Beyli mahallesinde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Fatma TÜRK Vefat Etti

Merhum Hacı Yakup Türk’ün eşi, Ali Türk, Eski Belediye Başkanı Mehmet Türk, merhum Bekir Türk, Şükrü Türk ve Ahmet Türk’ün anneleri Fatma Hanım Hanyanı Şahinoğlu mahallesindeki evinde vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip Hanyanı Şahinoğlu mahallesinde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

İsmet ALKAN Vefat Etti

Tekkiraz Meydan Köyünden merhum Hafız Ziya’nın oğlu, merhum Şevket Çavuş’un ve merhum Şükrü Alkan’ın kardeşi, Mehmet ve Osman Alkan’ın amcaları, Murat, Bülent, Umut ve Oğuzcan’ın dedeleri, Ziya Mahmut Harun,  merhum Cemal ve Telekom’dan emekli Zafer Alkan’ın babaları, PTT’den emekli İsmet Alkan Kaledere mahallesi Hacı Emin caddesindeki evinde vefat etmiştir.

Hacı Rayıf YALÇINKAYA Vefat Etti

İnkur Erenler mahallesinden merhum Mehmet Yalçınkaya’nın oğlu, Kazım, Basri, merhum Ali ve Fahri Yalçınkaya’nın kardeşleri, Hasan ve Abdullah Yalçınkaya’nın babaları Hacı Rayıf Yalçınkaya Çamurlu mahallesindeki evinde vefat etmiştir.

img288 yunus_emre-21-214x300

 

11880452_10206112125875537_6623436389229999736_n

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-