eskort samsun

ÜNYENETHABER

BU İŞİN ALTINDA BAŞKA İŞ VAR…

BU İŞİN ALTINDA BAŞKA İŞ VAR…
20 Ağustos 2015 - 0:32

BELEDİYE  BİRİLERİN ÇİFTLİĞİ Mİ ?

Adsız

Bu gün gündeme Ünye Belediyesin   İmar ve Şehircilik  müdürü hakkında suç duyurusunda bulunulduğu haberi bomba gibi düştü.Vatandaş İrfan T.tarafından yapılan iddiada Müdür Vural Y. hakkında inanılmaz suçlamalar bulunuyor.

Yapmış olduğum araştırmalar sonucunda iddia edilen suçlamanın farklı taraflarını gün yüzüne çıkarıyorum ve sizlere aktarmak istiyorum.Ben asla gazeteci kimliğimizden dışarı çıkmıyor sadece araştırma sonuçlarını kamuoyu ileimg288 paylaşıyorum.Bir kere belirteyim Olay İnanılacak gibi değil 🙂

 

Olay Sözüm Ona Mağdurun Anlattığı Gibi Basit mi ?

Belediyede yaşadığını iddia ettiği talihsiz olayla alakalı polise şikayette bulunan İrfan T. Adlı şahısın vermiş olduğu ifade ile yaşanan olayların arasında farklılıklar ve eksiklikler  olduğunu tespit ettim.

 

Mağduriyetini belirten şahıs İrfan T. yapmış olduğu açıklamaya göre Belediye sineması ve Kültür sarayı esnaflarının talepleri doğrultusunda Ünye Belediyesine  gittiğini,Başkan yardımcı Emrah Yılmaz’ın  kendisini bu konu ile alakalı  İmar ve Şehircilik müdürü Vural Y. yönlendirdiğini ve Müdür tarafında burada darp edildiğini söylüyor.Ve bu konu hakkından müdür Vural Y.den şikayetçi olduğunu ve  elinde darp raporu bulunduğunu belirtiyor.

yunus_emre-21-214x300Yapmış olduğum araştırmacı gazetecilik adına olayların ve bu anlatılanların sonrasının çok farklı olduğunu gördüm ve ikili arasında ne tür konuşmalar oldu biliyorum ve konuya hakimim. Fakat toplumsal ahlaki bilincim ve aile terbiyem  nedeni ile vatandaş İrfan T.nin bir devlet memuru kimliğinde görevini yapmak için orada bulunan kişiye ne demiş olabileceğini, nasıl kötü sözler sarf etmiş olabileceğini sizlerin taktirine  bırakıyorum.Ve ilk önce bir kamu dairesinde memurlarla nasıl diyalog  kurulur onu öğrenmesini kendisine tavsiye ediyorum.

Zira hepimiz devlet dairesine ve Belediyeye muhakkak gitmiş ,öyle yada böyle işimiz için bulunmuşuzdur.Kaldı ki bu işlerimizi halletmek için muhatap olduğumuz hiçbir memurdan ne kafa yemişizdir ,nede darp edilmişizdir.Bu iş eğer vatandaş İrfan T.nin dediği gibi olmuşsa bile, ilk önce insan sucu davranışlarında ve kendinde aramalı , olayların nasıl bu boyuta geldiğini irdelemelidir.

Ama bu suçun işlenmediği adli makamlarca ispatlanır ve Sayın müdür Vural Y. aklanırsa ,o zaman kamuoyu bu atılan iftiranın nedenini ve kendini bilmez böyle insanlara bu yüzü verenleri muhakeme eder ve hesabını sorar bu unutulmamalıdır.

 Aslanı Çakala Boğdurmamak Gerekiyor…

Ben ve çoğumuzun ortak kanısı, Belediyemizde çalışan hiçbir memurun ve böyle bir kötü suçlamaya maruz kalan müdür Vural Y.nin hiç bir zaman görevlerine leke sürmediklerini ve bundan sonrada sürdürmeyeceklerine  eminim.

Tüm vatandaşlar olarak Türk adaletine güveniyor ve gerçeğin söylenildiği gibi olmadığının ortaya çıkacağına ve adaletin yerini bulacağına olan inancımın tam olduğunu ifade ediyorum.

Lakin kim olursa olsun böyle kendini bilmez vatandaş adı altında ki insanlara,görevini yapmaya çalışan memura saldırma cesareti veren ve yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali hem suçlu hem güçlü pozisyonunu sağlayan ,kendini devletten bile üstün gören zihniyetlere çanak tutan ve besleyen yönetici, idareci ve siyasetçileri de bu olayların asıl müsebbibi olarak esefle kınıyorum.

Ve diyorum ki, Türk adaleti son sözünü söyleyene kadar ,suçu ispat edilene kadar,herkesin masum olduğunun bilincinde olan yöneticilerimize bu konu hakkında  büyük iş düştüğünü belirtiyor,Kimsenin ekmeği ile oynanmaması gerektiğini toplum sağduyusunun bir iradesi ve ilahi adaletin bir tecellisi olarak ifade ediyor ve bu işin takipçisi olacağımı beyan ediyorum.

DEMEDİ DEMEYİN  BU İŞİN ALTINDA BAŞKA İŞ VAR ….

11880452_10206112125875537_6623436389229999736_n

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-