eskort samsun

ÜNYENETHABER

35 YILDIR TERCİH EDİLEN LEZZETİN SIRRI

35 YILDIR TERCİH EDİLEN LEZZETİN SIRRI
10 Eylül 2015 - 0:09

VİDEO HABER

SS

Ünye’de yaklaşık olarak 35 yıldır köftecilik yapan Köfteci Cabbar isimli vatandaş, müşterilerinin Ünye’nin dört bir yanından geldiğini ve köftelerinin herkes tarafından sevildiğini söylerken kendilerinin artık Ünye’de bir marka haline geldiğini dile getirdi.yunus_emre-21-214x300

Yaklaşık 35 yıldır kendisine ait köfte arabasında seyyar olarak çalışan Köfteci Cabbar vatandaşlar tarafından Köfteci Cebbar olarak biliniyor ve neredeyse her kesim köftelerini buradan yiyor. Bizlerde Çakır Medya\Ünye Net Haber Ailesi olarak kendisiyle kısa bir röportaj gerçekleştirdik. Önce leziz köftelerinden tattık ve akabinde, herkesin damaklarında yer etmiş olan bu köftenin ortaya çıkışı hakkında bilgiler aldık.

Köfteci Cabbar;

”Babamdan devraldığım bu mesleği 35 senedir icra ediyorum ve 35 yıldır sadece seyyar köfteci olarak çalışıyorum. Babam bundan yıllar önce Zonguldak’ta bir maden ocağında çalışırken kafasına köftecilik yapma fikri düşüyor ve Ünye’ye gelerek lokantada işe giriyor. Burada 1 yıl çalıştıktan sonra kendine ait bir köfte arabası alarak seyyar köftecilik yapmaya başlıyor. Akabinde ise beni de yanında çalıştırıyor. Sonrasında ise ben kendisinden köfte arabasını devraldım ve 35 senedir sadece seyyar olarak çalıştırıyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bu işi seyyar olarak yapmaktan vazgeçip dükkan açmayı düşündüğünü söyleyen Köfteci Cabbar; Baktığınız zaman yıllardır çok güzel bir müşteri potansiyelimiz yakaladık. Seyyar olarak çalışmak güzel fakat, artık beni zorlamaya başladı. Çünkü artık yetiştirmekte zorluk çekiyorum. Bu sebepten dolayı ve müşterilerimize daha iyi şartlarda, daha iyi hizmet verebilmek için bir köfteci dükkanı açmak istiyorum.” dedi.img288

Her kesimden vatandaşın köftelerini yemek için buraya geldiklerini söyleyen Köfteci Cabbar; Köftelerin bu kadar leziz olması konusunda her ne kadar seyyar da olsak kesinlikle kaliteden ödün vermiyoruz ve müşterilerimize hizmeti severek yapıyoruz. Bu sebepten dolayı da Ünye’de bir marka olduk ve bu markanın patentini almayı düşünüyorum.” şeklinde ifadelerde bulunurken, seyyar köfteci olmalarına rağmen iş yerlerine de servis yaptıklarını dile getirdi.

 

11880452_10206112125875537_6623436389229999736_n

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-