eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÇİÇEKÇİLİKTE 12 YILLIK TECRÜBE

ÇİÇEKÇİLİKTE 12 YILLIK TECRÜBE
17 Ekim 2015 - 1:12

VİDEO HABER

HG

 

Ünye’de hem çiçekçilik anlamında hem de organizasyon anlamında bir marka haline gelen Berke Çiçek Tasarım ve Rakkas Davet Organizasyon,

yunus_emre-21-214x300yaklaşık 12 yıldır faaliyet göstererek birçok ilişkinin başlangıç temellerini atmış ve bir çok evliliğin ilk adımı olan düğünlerinde görsel bir şova sahne olmuştur.

”Bir Buket Çiçek Bin Kalp Kazandırır” sloganı ile 12 yıl önce çıktığı bu yolda çiçeği sanatla buluşturup vazgeçilmez bir marka olan Berke Çiçek Tasarım ve Rakkas Davet Organizasyon, gerçekleştirdiği organizasyon ve çiçek hizmeti ile bir çok seven kalbin mimarı olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Bu bağlamda Berke Çiçek Tasarım ve Rakkas Organizasyon işletme sahibi Murat Özkaya ile gerçekleştirmiş olduğumuz röportaj doğrultusunda kendileri, Ünye’de vazgeçilmez bir marka haline geldiklerini ve amaçlarının Karadeniz bölgesine açılmak olduğunu dile getirdi.

 

Berke Çiçek Tasarım ve Rakkas Davet Organizasyon işletmecisi Murat ÖZKAYA;

”Berke Çiçek Tasarım olarak bu sektörde 12 yıldan beri hizmet vermekteyiz ve çiçek sektöründe Ünye’nin bir numarası haline geldik. Bundan sonraki amacımız Karadeniz bölgesine açılmak ve bu bölgelerde de marka haline gelerek  sektörün bir numarası img288olma yolundayız.

Akabinde ise yine yaklaşık 1 yıldır Rakkas Davet Organizasyon adı altında organizasyon işi yapmaktayız. Çiçek sektöründen sonra bu sektörde de bir numara olma yolunda adım adım ilerliyoruz. Şuan için bu sektörde yeni olsak bile son derece profesyonel personellerimizle birçok organizasyon hizmeti sunmaktayız. Bunlar arasında, Düğün, Sünnet, Nişan, Açılış, Parti-Eğlence Organizasyonları, Animasyon ve Süsleme Hizmetleri, Lazer Şov Gösterileri,  Ses ve Işık Sistemleri, Volkan-Konfeti Gösterileri gibi hizmetlerimiz mevcuttur. Bütün bu hizmetlerimiz de, her biri profesyonel anlamda çalışan personellerimiz ilgilenmektedir. Berke Çiçek Tasarım ve Rakkas Davet Organizasyon Ailesi olarak her daim müşteri memnuniyetimizi ön planda tutarak Ünye ve Karadeniz için hizmet etmekteyiz.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-