eskort samsun

ÜNYENETHABER

CANSIZ MANKEN ÜNYE’DE

CANSIZ MANKEN ÜNYE’DE
23 Ağustos 2015 - 9:34

VAHE KILIÇARSLAN ÜNYE’DE

HHH

Star tv’de 17 yıldır yayınlanmakta olan VAHE İLE EVDE Kİ MUTLULUK programı Ordu’da dar gelirli bir vatandaşın yunus_emre-21-214x300evini yenilemek ve bu mutluluğu bizlerle paylaşmak için Ünye’ye deldi.Programda evi yenilenecek şanslı hemşehrimiz için,Ünye’de faaliyet gösteren DEKO DİZAYN mağazası kapılarını açtı ve programa sponsor oldu.

Star tv ekranlarından 17 yıldır evlere renk ve insanlara mutluluk dağıtan VAHE İLE EVDE  Kİ MUTLULUK programı ile özdeşleşen ve programı başarı ile sunan Vahe Kılıçarslan Ünye’de hakkında gazetemize duygu ve görüşlerini belirti.

Vahe Kılıçarslan;

Deko Dizayn firması bizim kardeş sponsorumuz oldu. Deko Dizayn markası sevdiğimiz bir isim olduğu için bizde koştura koştura geldik. Samsun ve Fatsa’da bir çok perdeci arkadaşımızda sponsor olmak istedi.Fakat biz Kartal soyadlı Hüseyin kardeşimize geldik ve burada kendisini sponsor tayin ettik. Ordu’da dar gelirli bir vatandaşımızın evini yeniliyoruz. 17 yıllık bir programımız var. Programın ismi VAHE İLE EVDE Kİ MUTLULUK Star tv’de yayınlanmaya devam ediyoruz. Böylelikle 81 ilde dar gelirli insanlara yardımcı oluyoruz.Hüseyin Kartalı’da perde sponsorumuz olarak tayin ettik. Sabah Çakırtepede güzel bir kahvaltı yaptık. Keyifli bir gün geçiriyoruz Ünye’de.

Ünye’ye bayıldık. Hatta Allah kısmet ederse Hüseyin kardeşim bana bir arsa sözü verdi.İnşallah 100 m2 bir arsa tahsis edecek.Ve güzel bir ev yapıp bizde zaman zaman gelip Ünye’de vakit geçireceğiz. Ünye güzel bir yer misafirperver bir yer , yemekleri çok güzel. Her şey 10 numara 5 yıldız.

İzleyicilerimize şunları söylemek istiyorum. Onların  çok seviyorum. Bizi izlemeye  ve Ünye Net Haber okumaya devam etsinler dedi.

VAHE İLE EVDE Kİ MUTLULUK programına sponsor olan DEKO DİZAYN mağazası işletmecisi  Hüseyin Kartal; Programı yıllardır takip ediyoruz ve insanlara mutluluk kattığını görüyoruz. Vahe beyin ve program ekibinin, Ordu’lu bir hemşehrimiz için memleketimize geleceğini duyduğumuzda bizimde çorbada tuzumuz olsun istedik ve kendilerini ağırlamaktan onur duyduk.Vahe bey ve ekibine Ünye’yi gezdirdik ve eşsiz güzelliklerini tanıtmaya çalıştık.Umarım Ünye’mizden güzel anılarla dönerler ve her zaman bizleri ziyarete gelirler dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-