eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÇERKEZKÖY’DE YAŞAYAN ORDULU KAYIP KIZ BULUNDU

ÇERKEZKÖY’DE YAŞAYAN ORDULU KAYIP KIZ BULUNDU
15 Ocak 2022 - 1:29
Tekirdağ Çerkezköy’de geçtiğimiz çarşamba günü hiç kimseye bir şey demeden ortadan kaybolan 17 yaşındaki lise öğrencisi Aybastılı Bahar Erkek, İstanbul Beyoğlu’ndan devriye gezen “Güven Timleri” tarafından bulundu. Bahar ailesine teslim edildi.
Çerkezköy Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Bahar Erkek, geçtiğimiz çarşamba günü arkadaşları ile “Rahatsızım babam beni gelip alacak” diye muhabbet ettikten bir süre sonra ortadan kayboldu. Aile, okul servisine kızlarını binmeyince ve özel kursa da gitmeyince büyük panik oldu. Yapılan tüm aramalara rağmen Bahar’a ulaşılamadı. Okul çevresindeki güvenlik kameralarından Bahar’ın saat 13.20’de görüntüsü tespit edildi.
Yapılan tüm aramalara rağmen Bahar bulunamayınca baba Mehmet Erkek, polise kayıp ihbarında bulundu. Bu ihbarın ardından Bahar’ın kayıp olduğu emniyet sistemine kayıt edildi. Beyoğlu’dan devriye gezen “Güven Timleri” yaptığı uygulamada Bahar Erkek ile karşılaştı. Yapılan kimlik kontrolünde kayıp ihbarı bulunan Bahar polis gözetimine alındı. Ardından durum aileye bildirildi.
İstanbul’a giden baba Mehmet Erkek, kızını teslim alarak evine geri döndü.
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-