eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Gençlik kampına Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü’nden 6 Sporcu Katılıyor.

Gençlik kampına Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü’nden 6 Sporcu Katılıyor.
editor( unyenethaber@hotmail.com )
27 Ağustos 2015 - 1:45

Adsız

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Spor İl Müdürlükleri ve İlçe Spor Müdürlükleri tarafından organize edilen ve Nevşehir’de düzenlenecek olan Gençlik kampına Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü’nden 6 sporcu katıldı.

Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan, gazetemize yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Spor İl Müdürlükleri ve İlçe Spor Müdürlükleri tarafından organize edilen ve Nevşehir’de düzenlenecek olan Gençlik Kampı’na kulüp olarak 6 sporcu gönderdiklerini söyledi.

Arslan, Reis Arslan Spor Kulübü olarak Çaybaşı, Tekkiraz, İlküvez ve Ünye’de 4 salonları olduğunu, bu salonlarda Türkiye geneli maçlara katılarak başarı gösteren Ayfer Arslan, Büşra Okuyan, Buse Kaya, Rana Begüm Öztürk, Cansunur Arslan, Kübra Küçük’ün bu gençlik kampına katılmaya hak kazandığını söyledi.

Gençlik Kamplarına zaman zaman katıldıklarını söyleyen Cavit Arslan, “Türkiye genelinde gençlik parklarında, tatil amaçlı tatil köylerine sporcular katılıyor. Yıl içinde Türkiye finallerine katılan başarılı sporcuları bu kamplara yolluyorlar.  Biz Mersin’deki Gençlik Kampı’na 2 ay önce 4 minik erkek sporcumuzu yollamıştık. Şimdi de 6 sporcudan oluşan genç bayan gurubumuz Nevşehir’e Gençlik Kampı’na gidiyor. Tatil amaçlı bu kampta Avanos, Ürgüp, Göreme, Hacıbektaş gibi yerlere gidecek, yeraltı mağaralı gezilecek. Bu kamplardaki amaç genç sporcularımızı kötü alışkanlıklardan korumak, uyuşturucu esrar gibi alışkanlıklardan uzak tutmak ve bununla ilgili eğitim vermek” dedi.

Arslan, sporculara böyle bir şans verdikleri için İl Spor Müdürü Mustafa Genç, İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu’ya teşekkürlerini iletti.

Bu akşam yola çıkan sporcular, 5 gün süreli olarak gençlik kampında zaman geçirecekler.

img288yunus_emre-21-214x300

Ünye KENT Haber

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P