eskort samsun

ÜNYENETHABER

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlaması

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlaması
30 Ağustos 2015 - 0:49
resized_03515-6838ordu

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun Mesajı

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Milli değerlerini ve birliğini her koşulda muhafaza eden milletimiz en zor şartlar altında dahi yılmadan ülke geleceği yunus_emre-21-214x300ve refahı için mücadele etmiştir. Türk Milleti, Devletimizin sarsılmaz bütünlüğü ve birlik – beraberlik ile mutlak zafere ulaşacağını 30 Ağustos Zaferi ile bir kez daha tüm dünyaya kanıtlamıştır.

Kazanılan zafer ile “İstiklal Mücadelesi” nihayete ermiş, muzaffer olarak çıkılan bu mücadele ile yeni Türkiye’nin temelleri atılmıştır. İstiklalimize ve istikbalimize kast eden düşmanlarımıza kesin bir cevap verilerek “30 Ağustos Zaferi” adını altın harflerle tarihe yazdırmıştır.

Yoksulluğa, haksızlığa ve tüm olumsuz şartlara rağmen inancını yitirmeden mücadele eden ve baş eğmeyen ecdadımıza çok şey borçluyuz. Onlara olan bu borcumuzu img288ülkemize sahip çıkarak, evlatlarımıza bayındır, gelişmiş, huzurlu bir ülke bırakarak ödeyebiliriz.

Bu uğurda tarihin her döneminde şehadet şerbetini içen aziz milletimizin aziz evlatlarına minneti ve teşekkürü borç biliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnet duygularıyla anar, 30 Ağustos Zafer Bayramının 93. Yıldönümünü kutlarım.

İrfan BALKANLIOĞLU

Ordu Valisi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-