eskort samsun

ÜNYENETHABER

BU DESTANI YAZANLARI ASLA UNUTMAYACAĞIZ

BU DESTANI YAZANLARI ASLA UNUTMAYACAĞIZ
30 Ağustos 2015 - 0:43

30 AĞUSTOS KAHRAMANLIK DESTANININ YAZILDIĞI GÜNDÜR

30 ağustos

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; “Bundan 93 yıl önce Türk milleti, tarih sayfalarına kahramanlık destanlarından birini daha altın harflerle yazdı. 30 Ağustos, Türk milletinin tarihinde dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı şanlı zaferin bayramıdır” dedi.

Başkan Enver yılmaz mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutanlığında kazanılan ve Kurtuluş Savaşımızın en önemli destanlarından biri olan bu büyük zaferin 93.  yıl dönümünü kutlamanın büyük heyecan ve gururunu yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Türk milleti ve Ordumuz, 30 Ağustos Zaferi’yle her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bin yıllık vatanımızı parçalamak isteyenlere hak ettikleri cevabı en iyi şekilde vermiştir. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde 30 Ağustos 1922’de kazanılan ve Anadolu’nun ebedi Türk yurdu olmasını sağlayan bu zafer; tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde işgalci güçlere unutulmayan bir ders vererek Türk milletinin hiçbir şeklide bağımsızlığından ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını bütün dünyaya duyurmuştur.

Yüce milletimizin bu kutlu zaferini tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan uğruna canını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet; gazi ve şehit ailelerimize sağlık, huzur ve afiyet diliyorum.”

 

yunus_emre-21-214x300 img288

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-