eskort samsun

ÜNYENETHABER

ATATÜRK’ÜN İSTİKBAL GÖKLERDEDİR SÖZÜNÜ BİZ HAYATA GEÇİRDİK‏

ATATÜRK’ÜN İSTİKBAL GÖKLERDEDİR SÖZÜNÜ BİZ HAYATA GEÇİRDİK‏
30 Ağustos 2015 - 0:40

11796412_10206395997193975_5954189797966974285_n

AŞKAN AV.UĞUR ÇELENK, ATATÜRK’ÜN İSTİKBAL GÖKLERDEDİR SÖZÜNÜ BİZ HAYATA GEÇİRDİK

 

Cennet kadar güzel vatan toprağında şanlı tarihimizin dönüm noktalarından olan 1071 Malazgirt zaferi, 1453’de dünya’ya hakimiyetimizi ilan ettiğimiz ve çağ açıp, çağ kapadığımız , 1922 de Sakarya Meydan Muharebesi ile düşmanını denize döken ,asla esaret kabul etmiyorum diye haykırdığı , sayısız nice zaferleri ile bu asil millete  yunus_emre-21-214x300armağan eden atalarımız, ölürsem şehit, yaşarsam gazi unvanını elde edeceğim diye ALLAH ve Resulünün müjdesine nail olmak ,i’la-yı Kelimetullah’ı yaymak ve hakim kılmak için, aldığı güçle bugüne kadar , Türk milletinin, yenilmez, boyun eğmez, özgürlüğü uğruna hiçbir şeyden ve hiçbir beşeri güçten çekinmeyeceğini dünyaya ilan etmiştir.

ATATÜRK’ÜN İSTİKBAL GÖKLERDEDİR SÖZÜNÜ BİZ HAYATA GEÇİRDİK

Yıllarca, Mustafa Kemal Atatürk’ün ”İstikbal Göklerdedir” sözünü diline dolayanlar bırakın “milli proje yapmayı” daha dün, kendi piyade silahını bile üretemiyordu, AK PARTİ her alanda olduğu gibi savunma sanayi alanında da tüm dengeleri alt, üst ederek, silah ithal eden ülke durumunda iken ,silah ihraç eden ülke olduk. Ülkemizde bugün , TSK yerli piyade tüfeğini kullanmakta, GÖKTÜRK uydusu , milli ATAK Helikopterimiz, ALTAY Tankımız, Milli Savaş Gemimiz MİLGEM,yeni nesil ROKET ve FÜZELER , insansız hava aracı İHA, gibi hayeti önem taşıyan silahlarını son teknoloji ile ve yerli imkanlarla üretmektedir. Bugün Türk Silahlı Kuvvetlerimizin % 60 ihtiyacı yerli üretimden karşılanmaktadır. 2023 vizyonumuz çerçevesinde ülkemiz dünya savunma sanayi alanında en gelişmiş 10 ülke arasına girmesi ana hedefimizdir.

img288AK PARTİ MİLLİDİR, YERLİ GÖRÜŞÜ SAVUNUR

AK PARTİ Milli’dir yerli görüşü savunur , Son günlerde tırmandırılan terör olayları , yerli üretimin ,yani milli olmanın ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkardı, bugün TSK, göğsümüzü kabartacak başarı ile milli silahlarımızla kimseye muhtaç olmadan PKK ‘ya göz açtırmıyor tüm hedeflerini % 100 başarı ile imha ediyor. İnşaALLAH en kısa zamanda Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, uluslar arası desteği olan PKK’nın ve Ülkemize göz diken diğer tüm terör gruplarının kökünü kazıyacaktır. Şu, asla unutulmamalıdır ki, hepimiz mehmetciğiz ve hepimiz bu aziz vatan için canımızı vermeye hazırız.

30 Ağustos Zafer Bayramının 93. Yılını kutlarken, Mustafa Kemal Atatürk’ü silah ve dava arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını,1071 den bugüne kadar bu aziz vatan için canını feda eden şehitlerimizi, gazilerimizi, saygı, minnet ve rahmetle anıyor, Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber,Sana âgûşunu açmış duruyor Peygamber, dua ve temennisinde bulunuyorum.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-