eskort samsun

ÜNYENETHABER

AK PARTİ HEDEFE KİLİTLENDİ

AK PARTİ HEDEFE KİLİTLENDİ
30 Ağustos 2015 - 1:10

İLÇE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

11892215_10206620452365214_7313146755827458808_n

BAŞKAN ÇELENK, 5 DE 5 HEDEFİMİZDE SAPMA YOK

img2883 gündür İl Başkanları toplantısı için Ankara’da bulunan İl Başkanı Av.Uğur Çelenk bu sabah Ordu’ya gelerek ayağının tozu ile İlçe Başkanlarını ve İl Başkan Yardımcılarını parti il binasında toplayarak , Başkanlar toplantısında konuşulan 1 Kasım ‘da yapılacak olan yeniden seçim değerlendirmesini ve Hükümet Kurma çalışmaları hakkında İlçe Başkanlarına ve İl Başkan Yardımcılarını geniş kapsamlı bilgi verdi. Çelenk, 5 de 5 hedfimizde sapma yok, hatalarımızdan ders çıkartacağız , Ordu’lu hemşehrilerimizin bize verdiği mesajı iyi okuyacağız 1 Kasım seçim fırsatını en iyi şekilde değerlendirerek Ordu’da 5 de 5 AK PARTİ zaferi ile sonuçlanacaktır dedi.

İl Başkanları toplantısı için Ankara’da bulunan ve hükümet kurma çalışamalarını yakinen takip eden İl Başkanı Av.Uğur Çelenk , Seçim Hükümetinin Türkiye tarihinde ilk defa kurulduğunu belirterek , Sn.Başbakanımızın dediği gibi bu Hükümet sanki 4 yıllık Hükümet gibi çalışacak seçime kadar hizmetler aksatılmadan devam edecektir dedi. Başkan Çelenk, seçim Hükümetinde yeniden Başbakan Yardımcısı olarak görev alan Hemşehrimiz Prof.Dr.Numan KURTULMUŞ’u Ankara’da ziyaret ederek Ordulular adına tebrik ettiğini belirtti. Sayın KURTULMUŞ, Ülkemize, milletimize özellikle Ordu ilimize yeniden hayırlı olsun, kendileri başarısını kanıtlamış değerli bir siyasetçi ve devlet adamıdır, Sn. Kurtulmuş, Ordu için çok büyük bir şanstır dedi.

ORDU AK PARTİ DÖNEMİNDE HER ZAMAN GÜÇLÜ TEMSİL EDİLDİ

Ordu, AK PARTİ döneminde hep güçlü bir siyasi kimlikle temsil edilmiştir. Burada Hiç şüphesiz Ordulu yunus_emre-21-214x300hemşehrilerimizin partimize verdiği karşılıksız , koşulsuz ,sevgi ve muhabbetin , her seçimde verdiği yoğun desteğin önemi büyüktür , Gerek, 12. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın gerekse Başbakanımız Genel Başkanımız Sn.Prof.Dr.Ahmet DAVUTOĞLU’nun Ordu ya ve Ordululara karşı göstermiş olduğu yakın ilgi ve muhabbeti unutulmamalıdır.Bir kez daha Ordu iline değer veren , Ordu’yu her zaman hatırlayan, Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

EY MUHALEFET BURADAN SİZE EKMEK ÇIKMAZ

Başkan Çelenk, seçim hükümetinin anayasal bir zorunluluktan dolayı kurulduğunu belirterek, yasalar hangi partiye ne kadar bakanlık verileceğini aldığı oya göre belirlemiş, ancak, CHP ve MHP bu hükümete bakan vermeyeceklerini açıklayarak her yerde olduğu gibi CHP ve MHP bir kez daha görevden kaçmış Türkiye’nin kaosa sürüklenmesini ve buradan nasıl kendime oy devşiririm hesabına girmiştir. AK PARTİ , HDP seçim hükümeti kuruldu algısı yaratmak istemektedirler. Hesapları bir kez daha alt üst olmuştur. Milletimiz neyin ne olduğunu gayet iyi bilmekte ve görmektedir , ey muhalefet size buradan da ekmek çıkmayacak boşuna uğraşmayın dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-