eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

MUAYTHAİ ‘DE ERKAN BİDE BAŞARI İLE KULÜBÜNÜ TEMSİL ETTİ

MUAYTHAİ ‘DE ERKAN BİDE BAŞARI İLE KULÜBÜNÜ TEMSİL ETTİ
editor( unyenethaber@hotmail.com )
31 Ağustos 2015 - 1:21

Reis spor kulübü başarılarına devam ediyor.

Adsız

Bilindiği gibi Ünye’de 1990 dan beri bir çok sporcu,antrenör ve hakem yetiştirmiş Reis spor kulübü yaz boyunca çeşitli turnuvalara katılarak Ordu’yu ve Ünye ‘yi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor.Kulüp Başkanı ve milli antrenör Cavit Arslan Ankara’da Zafer turnuvasında kulübü temsil edecek Erkan BİDE ve faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Bilindiği gibi kulübümüz değişik müsabakalara katılıyor.Türkiye şampiyonalarına ve turnuvalar olmak üzere 15 günde bir müsabakalarımız oluyor. 15 gün içerisinde 3 tane Türkiye şampiyonasına gittik. Minikler Tekvando Türkiye şampiyonası Çanakkale, gençler Türkiye şampiyonası Trabzon, en son Çankırı’da olan  jiujitsu Türkiye şampiyonasına katıldık.

Bugünde yine muay thai dalında Ankara kulüpler arası zafer turnuvasına kulübümüz sporcusu Erkan BİDE adlı sporcumuz  katılıyor.Kulüp sporcumuz Erkan BİDE yaklaşık 2 aydır Ankara’da antrenmanlarına devam ediyor. Bu antrenmanlar neticesinde Ankara zafer turnuvası dostluk kupası için 19 Mayıs kapalı spor salonunda 67 kiloda kulübümüzü temsil edecek. Tabiki bunlar turnuva özel maçlarıdır, fakat biz sporcumuzu bölgesel resmi maçlara hazırlıyoruz. Sporcumuz daha önceden de muay tahai dalında yıldızlar ve gençler kategorisinde derece yaptı. Aynı zamanda tekvando, kıck boks, wushu ve boks dallarında derece yaptı. Sporcumuz 4 dalda profesyonel olarak spor hayatına devam etmektedir. Biz sporcumuza tüm imkanları sağlıyoruz. Türkiye şampiyonalarında yüzümüzü kara çıkarmayacağına inanıyoruz. Erkan BİDE adlı sporcumuza buradan başarılar diliyor ve 2 ay sonra yapılacak olan bölgesel turnuvada kendisinden derece bekliyoruz.

yunus_emre-21-214x300img288

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P