eskort samsun

ÜNYENETHABER

Korgan’da Dehşet: 2 Çocuk Yanarak Can Verdi

Korgan’da Dehşet: 2 Çocuk Yanarak Can Verdi
04 Şubat 2022 - 12:04

Korgan ilçesi Tepealan Kırıkbozu mevkiinde Alantepe Ailesine ait ahşap evde yangın çıktı. Sebebi henüz belirlenemeyen yangın Selami ve Filiz Alantepe’nin çocukları 8 aylık Yaman ile 4 yaşındaki Eymen adlı çocuklarını hayattan kopardı.

Saat 09:00 sıralarında çıkan yangın, mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken ekipler acı manzara ile karşılaştı.

İki saatlik yangın söndürme çalışmalarının ardından alanda inceleme yapan ekipler Yaman ve Eymen kardeşlerin cansız bedenine ulaştılar.  Kardeşlerin cenazesi, yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Anne Baba Dışarıdaydı!

Edinilen bilgilere göre yangının, çocukların annesinin hastaneye gittiği, babanın da dışarıda bağ bahçe işleriyle ilgilendiği sırada çıktığı öğrenildi.

Öte yandan maddi durumu iyi olmayan ailenin devlet imkanları üzerinden sosyal yardım aldığı ve daha güvenli bir yere yerleştirildiği ancak bu sabah baraka halindeki yanan haneye geldikleri bildirildi. 8 aylı bebeğin ise beşikte can verdiği bilgisi edinildi.

Yangının çıkış sebebinin öğrenilmesi için çalışma başlatıldı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-