eskort samsun

ÜNYENETHABER

MODERN BİR MAHALLE İÇİN

MODERN BİR MAHALLE İÇİN
01 Eylül 2015 - 2:15

AG3X9335

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Karşıyaka Mahallesi’nde gezi ve incelemelerde bulundu.

Karşıyaka Mahallesi’nde gerçekleştirilen incelemelere Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesi ekipleri katıldı.

Karşıyaka Mahallesi’nde yapılan ve yapılacak olan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Enver Yılmaz, hedeflerinin daha modern bir mahalle olduğunu belirtti.yunus_emre-21-214x300

“ÖZLENİLEN MODERN BİR MAHALLE OLACAK”

Karşıyaka Mahallesi’nin nüfus bakımından birçok ilçe belediyesini geride bıraktığını ifade eden Başkan Yılmaz; “Nüfusun yoğun olduğu bu alanda geciktirilen ve yapılamayan alt yapı çalışmalarını yerinde görmek için Altınordu Belediye Başkanımız ve ekiplerimiz ile birlikte Karşıyaka Mahallemizde incelemelerde bulunuyoruz.Hedefimiz yollar başta olmak üzere alt yapısı ve üst yapısı ile Karşıyaka Mahallemizi özlenilen modern bir mahalle haline getirmek olacaktır. Birçok ilçeden daha fazla nüfusa sahip olan Karşıyaka Mahallemizde önümüzdeki günlerde başlayacak olan hem sıcak asfalt hemde diğer çalışmalar ile birlikte tam anlamıyla sorunlara neşter vuracağımız bir sürece giriyoruz. Yapacağımız bu çalışmalar ile birlikte Karşıyaka Mahallemiz daha modern olacaktır” şeklinde konuştu.

“KARŞIYAKA MAHALLEMİZ BİZİM ÖNEMLİ MAHALLELERİMİZDENDİR”

Karşıyaka’nın, Altınordu ilçesinin en önemli mahallelerinden olduğuna vurgu yapan ve yapılacak olan çalışmalar ile mahallenin sorunlarından kurtulacağını söyleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş; ”Bugün Karşıyaka Mahallemizde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz, OSKİ yetkilileri, Büyükşehir ve Altınordu Belediyemizin bağlı birimleri ile birlikte hem yapılmış olan işleri hem de  yapılacak olanları yerinde görmek üzere bir ziyaretteyiz. Karşıyaka Mahalle Muhtarımız ile birlikte cadde ve sokaklarda yapılacak olan çalışmayı yerinde img288inceliyor ve yapacağımız çalışma ile Karşıyaka Mahallesi daha modern bir hale getirilecek. Altınordu Belediyesi olarak önümüzdeki günlerde başlayacağımız sıcak asfalt uygulaması var.Ordu Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hizmet ihtiyacı duyulan her noktada çalışma başlatacağız. Hedefimiz mahallelerimizdeki değişim ve dönüşümü birlikte yaşamak olacaktır. Ben Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz ve ekibine verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan esnaflar yapılan çalışmadan memnun olduklarını ifade ederek, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a destek verdiklerini ifade ettiler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-