eskort samsun

ÜNYENETHABER

MİLLİ EĞİTİM BAKANI’NDAN ÜNYE’YE 4 MÜJDE

MİLLİ EĞİTİM BAKANI’NDAN ÜNYE’YE 4 MÜJDE
10 Şubat 2022 - 15:49

Başkan Argan müjdeyi verdi “ilçemize 4 yeni okul kazandırıyoruz”

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Kadın Kolları Baikanı Neşe Akgül Tiyaloğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Bulat çeşitli programlara katılmak üzere Ordu’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Sayın Mahmut Özer ile Ordu’da görüşmelerde bulundu.

Başkan Argan gerçekleştirilen görüşme sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“İlçemizde eğitim kalitesine katkı sunmak ve daha iyi seviyelere taşımak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Eğitime yönelik projeleri önemsiyoruz bu vesileyle ilçemizde eğitim camiasının geleceği konusunda gerekli planlama ve çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

Öğrencilerimizin eğitiminde öğrenim gördükleri okulların kalitesinin oldukça önemli olduğuna inanıyoruz bununla birlikte Milletvekillerimiz Belediye Başkanımız İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizle birlikte Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer ile yaptığımız görüşmeler neticesinde şehrimizin eğitim yatırımları konusunda ihtiyaçlarını göz önüne alarak İlçemiz Gölevi Mahallesine ’24 Derslikli Ortaokul’, Atatürk Mahallesine ’12 Derslikli Ortaokul’, Saraçlı Mahallesine ‘8 Derslikli Anaokul’, Nuriye Mahallesinde ise ’20 derslikli İlkokul’ projelerinin 2022 yatırım programına alınacağını ve ardından Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) uhdesinde yapımına başlanacağı kararı alındı.

Her zaman eğitimin, eğitimcinin ve öğrenci kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ifade ediyor ve bu anlayışla da hareket ediyoruz.

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’e ilçemize kazandırılacak yeni eğitim yatırımları için gerekli hassasiyeti gösterdiği için hemşehrilerimiz adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Yine aynı şekilde AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuş, Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel, AK Parti Ordu İl Başkanımız Sayın Halit Tomakin, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler, Milletvekillerimiz Sayın Dr. Şenel Yediyıldız, Sayın Metin Gündoğdu ve Sayın Ergün Taşcı, Ünye Kaymakamımız Sayın Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Tavlı, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih Vargeloğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Özgür Tokgöz’e şehrimize eğitim hizmetleri konusunda gösterdikleri gayretleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-