eskort samsun

ÜNYENETHABER

SAADET PARTİSİ SEÇİM MEYDANLARINA İNDİ

SAADET PARTİSİ SEÇİM MEYDANLARINA İNDİ
02 Eylül 2015 - 2:29

VİDEO HABER

11949355_1118268481535543_5447026663805878487_n

 

Yüksek seçim kurumun yapmış olduğu takvime göre ,seçime girecek adaylar birer birer meydanlarda boy göstermeye başladı.Erken seçim kararının alındığı 1 Kasım gününe sayılı günler milletvekili adayları şekillenmeye başladı.Milletvekili süreci çalışmalarına başlayan Saadet partisi ilçe teşkilatı, ilçe Başkanı Özgür Şahin ve milletvekili adayı ,aynı zamanda Anadolu gençlik derneği Başkan yardımcısı Muammer Bilgiç ile beraber Çakır Medyayı ziyaret ettiler ve seçimle ilgili açıklamalarda bulundular.

SEÇİM STARTINI VERDİK

Saadet partimiz 6 eylül 2015 pazar günü Ankara’mızın en büyük otellerinden büyük Anadolu otelinde tüm teşkilatlarımızın katılımı ile 1500 teşkilat katılımı ile geniş katılımlı strateji toplantısı gerçekleştirecektir. Bu bağlamda Saadet partisi Ünye teşkilatı hızlı bir şekilde siyasi arenada yerini almıştır. Şuanda çalışmalarımıza starT verdik. Allah’ın izniyle önümüzdeki günlerde daha güçlü daha donanımlı birikimli milletvekili adaylarımızın çalışmalarıyla Saadet partimizi 1 Kasımda yapılacak olan genel seçimlerde meclise göndereceğimize inanıyoruz.

Partimizin milletvekili adayları şuanda çalışmalar içerisindedir. Teşkilatımız hem Ünye teşkilatı içinde, hem Ordu’da, hemde genel merkez bazında bu çalışmalarımızı sürdürüyor. Saadet partimizden aday olmak isteyen kardeşlerimiz bizim siyası vizyonumuza programımıza adaylık sürecinde müracaatta bulunabilirler.Yine saadet partimiz 18 Eylül itibariyle yüksek seçim kuruluna verilen listelerle adaylarımız netleşecek.

İTTİFAK İÇİNDE DEĞİLİZ

Saadet partimizin kırmızı çizgileri var, olmazsa olmazları var. Yine Milli Nizam, Milli Selamet,Refah partisi,Fazilet partisi ve Saadet partisi dönemlerinde her zaman bu ittifak konusu görüşülmüştür.Rahmetli Erbakan hocamla sivil toplum kuruluşlarıyla, kanaat önderleriyle, siyasi parti temsilcileriyle bu konuda görüşmelerini yapmıştır. Bu bağlamda Saadet partimize herhangi bir ittifak görüşmesi gelmemiştir.Biz teşkilat olarak seçime Saadet partisi çatısı altında giriyor gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah 18 Eylülde adaylarımız netleştikten sonra daha hızlı daha kısa süre içerisinde Saadet partimizi meclise sokma gayretinde olacağız.Saadet partimizin olmadığı bir meclis bu ülkenin maalesef çözüm noktasında sıkıntılar günler geçirmiştir.Ülkede yaşanan sıkıntılar iç politikamız dış politikamız ekonomimiz bunun birer göstergesidir. Bunların çözümü ve çaresi  Saadet partimizin meclise girip hükumette yer almasıdır.Şuanda startı verdik.Ve çok kısa zaman içerisinde seçim kararı alındı. 2 aylık zaman içerisinde seçim yapılacak. Bununla ilgili süreç takvimi devam ediyor. Henüz Saadet partimizde adaylar belli değil.

yunus_emre-21-214x300 img288

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-